DP Wheel Glaze vannevaha

DP Wheel Glaze vannevaha

Detailer’s Pro Series Wheel Glaze on puhdistusaine ja polymeeripinnoite, joka muodostaa likaa ja jarrupölyä hylkivän suojaavan kerroksen vanteen pinnalle.

Detailer’s Pro Series Wheel Glaze on puhdistusaine ja polymeeripinnoite, joka muodostaa likaa ja jarrupölyä hylkivän suojaavan kerroksen vanteen pinnalle.

Tuotekuvaus

Tuotteen puhdistavat ainesosat poistavat pölyä, likaa ja kuolleet pikkuötökät vanteen pinnalta sekä tasoittavat pieniä pintanaarmuja.

Jarrupöly on kaikista ulkoisista tekijöistä vanteelle vahingollisinta, koska sen ainesosat aiheuttavat ruostumista, jos vanteita ei ole suojattu asianmukaisesti. DP Wheel Glaze poistaa jarrupölyjäämät ja muodostaa vanteen pintaan antistaattisen suojakerroksen, johon jarrupölyhiukkaset eivät tartu niin helposti. Käsitelty pintaa kestää niin kuumuutta, kylmyyttä kuin kosteuttakin, ja vanteet säilyvät vastapestyn näköisenä pidempään.

Jos käsittelet autosi maalipinnan esim. kestopinnoitteella tai vahalla, niin muista huolehtia myös vanteiden ja renkaiden ulkonäöstä.

DP Wheel Glaze on helppokäyttöinen. Tuote pitää levittää viileälle vanteelle, suojassa suoralta auringonpaisteelta. Puhdista vanteet ensin huolellisesti ja kuivaa. Levitä ohut tasainen kerros DP Wheel Glazea esimerkiksi froteeliinalla tai synteettisellä pehmeällä sienellä vanteen pinnalle. Anna kuivahtaa ja kiillota pehmeällä mikrokuituliinalla. Suihkuta renkaalle vettä suihkupullosta ja pyyhi uudelleen mikrokuituliinalla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Vannevaha DP Wheel Glaze
  • Käytetään: Auton vanteiden puhdistamiseen ja suojaamiseen
  • Helppokäyttöinen koostumus muovipurkissa kierrekorkilla

Muista myös vanteiden suojaus ja viimeistely! DP Wheel Glazella se onnistuu helposti

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.