Dr Beasley`s PlasmaCoat kestopinnoite

Dr Beasley`s PlasmaCoat kestopinnoite

PlasmaCoat on ensimmäinen täysin ympäristö- ja käyttäjäturvallinen maalipinnan suoja-aine.

PlasmaCoat on ensimmäinen täysin ympäristö- ja käyttäjäturvallinen maalipinnan suoja-aine.

Tuotekuvaus

Se ei sisällä lainkaan VOC-yhdisteitä eli helposti kaasuuntuvia orgaanisia haihtuvia yhdisteitä. Se on tinkimättömän tuotekehityksen tulos. Käyttäjäystävällisyydestään huolimatta se ei tingi kestävyydestä, kiillosta tai kirkkaudesta.

PlasmaCoatin ainutlaatuisuus piilee sen turvallisuudessa. Autojen vahat ja viimeistelyaineet eivät yleensä ole ympäristön tai käyttäjien ehdoilla suunniteltuja eivätkä näin ollen kovin turvallisia. Ne sisältävät usein voimakkaita liuotteita, joista liukenee ilmaan VOC-yhdisteitä, jotka taas voivat olla vaarallisia terveydelle ja ympäristölle. PlasmaCoatin suunnittelussa lähtökohdaksi otettiin luoda maalipinnan suoja-aine täysin ilman VOC-yhdisteitä. Lopputuloksena syntyi vesipohjainen tuote, joka ei ole vaha tai edes sealant –tyyppinen suoja-aine, se on eräänlainen plasmayhdistelmä.

PlasmaCoatin kehittelyssä ideat haettiin todella ”laatikon ulkopuolelta” uhraamatta kuitenkaan suorituskykyä. Se onkin yksi markkinoiden tehokkaimmista ja pitkäkestoisimmista viimeistelytuotteista. Se ei tarvitse pitkää vaikutusaikaa maalipinnalla, vaan kiinnittyy maalipintaan välittömästi levitettäessä. Sen kestävyys on myös toista luokkaa kuin vahoilla tai perinteisillä viimeistelyaineilla. Valmistaja lupaa PlasmaCoatille yli vuoden keston maalipinnalla.

Myös PlasmaCoatin kiilto-ominaisuudet eroavat perinteisistä polymeeri-tekniikalla valmistetuista viimeistelyaineista, koska sen kemiallinen koostumus on täysin eri tavalla suunniteltu. Lopputuloksena on erittäin syvä ja monivivahteinen kiilto.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite Dr Beasley`s PlasmaCoat
  • Käytetään: Lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen

Pitkäaikaista kiiltoa ja suojaa maalipinnalle käyttäjä- ja ympäristöystävällisesti

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.