Gtechniq Crystal Serum Light kestopinnoite

Gtechniq Crystal Serum Light kestopinnoite

Gtechniq Crystal Serum Light kestopinnoite muodostaa huippukestävän, erittäin kiiltävän ja liukkaan kemiallisesti sitoutuvan epäorgaanisen pinnan autosi maalipinnalle.

Gtechniq Crystal Serum Light kestopinnoite muodostaa huippukestävän, erittäin kiiltävän ja liukkaan kemiallisesti sitoutuvan epäorgaanisen pinnan autosi maalipinnalle.

Tuotekuvaus

Autosi maalipinnan kiilto pysyy parempana huomattavasti pidempään kuin perinteisillä maalipinnan suojatuotteilla sekä autosi pesu helpottuu huomattavasti. Tiivis keraaminen kestopinnoite kerros kestää kemikaalien pH arvoja välillä 2-12. Tämän ansiosta myös tiukkaan kiinnittyvä lika kuten pihka, piki ja kalkki ovat helppoja puhdistaa autosi maalipinnalta.

Vahoista ja orgaanisista polymeeripinnoitteista poiketen Crystal Serum Light kestää paljon paremmin korkeita ja matalia lämpötiloja välillä -40 - +250°C. Kiillon lisäyksellä, pyörrejälkien estämisellä ja lian hylkivyydellä mitattuna Crystal Serum Light edustaa huipputasoa maalipintojen suojaamisessa. Crystal Serum Light kestopinnoite on vaativille kuluttajille suunnattu kestopinnoite. Crystal Serum Light tarjoaa loistavan suojan autollesi vuosiksi eteenpäin.

Kestopinnoite toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla. Suosittelemme kestopinnoitetta käytettävän aina koneellisesti kiillotetulle maalipinnalle.

Ominaisuudet: Kestopinnoite Gtechniq Crystal Serum Light. Käytetään auton maalipinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen. Todella kestävä kestopinnoite. Kestää kemikaalit ph: 2 - 12, sekä lämpötilat -40 - +250°C. Peittää myös mikronaarmuja. Estää pyörrejälkien syntymistä.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite Gtechniq Crystal Serum Light
  • Käytetään: Lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Kestävä, kestää kemikaalit ph 2 - 12, sekä lämpötilat -40 - +250°C
  • Peittää myös mikronaarmuja
  • Estää pyörrejälkien syntymistä
  • Kesto noin 3 vuotta

Hyvä ja kestävä pinnoite.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.