Gtechniq EXO V3 Ultra Durable Hydrophobic Coating kestopinnoite

Gtechniq EXO V3 Ultra Durable Hydrophobic Coating kestopinnoite

Gtechniq EXO V3 kestopinnoite on edelleen kehitetty tuote aiemmasta EXO V2 kestopinnoitteesta.

Gtechniq EXO V3 kestopinnoite on edelleen kehitetty tuote aiemmasta EXO V2 kestopinnoitteesta.

Tuotekuvaus

EXO V3 kestopinnoite kestää entistä paremmin pesukemikaaleja pH 3-13. Se on paljon kovempi, jopa 7H. Se vastustaa paremmin vesijälkiä. Myös lämpötilankestoa on parannettu yli 300 asteeseen saakka.

EXO on Gtechniqin ylivoimaisesti hydrofobisin kestopinnoite, joka antaa erinomaisen suojan auton maalipinnalle. Helppokäyttöinen EXO tarjoaa erinomaisen lian- ja vedenhylkivyyden sillä veden kontaktikulma on 115 astetta. Gtechniq EXO V3 kestopinnoite sietää pesun kaikilla yleisillä pesuaineilla ja suojaa autoasi jopa kaksi vuotta Pohjois-Euroopan vaativissa sääolosuhteissa.

EXO V3 kestopinnoite on edeltäjäänsä kestävämpi, tinkimättä loistavasta hydrofobisuudesta. Gtechniq EXO V3 kestopinnoitetta voidaan käyttää itsenäisenä tuotteena tai esimerkiksi C1:n tai Crystal Serum Lightin päälle.

Gtechniq EXO V3 kestopinnoite toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla. Suosittelemme EXO V3:ta käytettävän vain myllytetylle maalipinnalle.

Ominaisuudet: Kestopinnoite Gtechniq EXO V3 Ultra Durable Hybrid Coating. Käytetään auton maalipinnan pitkäaikaiseen suojaukseen. Suositeltu uusintakäsittely noin kahden – kolmen vuoden välein. Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta. EXO V3 voidaan asentaa Gtechniq C1 Crystal Lacquer 3S Nanocoat päälle. EXO V3 voidaan asentaa Gtechniq Crystal Serum Light päälle. Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Tuote: Kestopinnoite Gtechniq EXO V3 Ultra Durable Hydrophobic Coating
  • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan pitkäaikainen suojaus
  • Kesto jopa 2 vuotta
  • Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta
  • Voidaan asentaa C1:sen päälle 2-12 tunnin kuluttua
  • Crystal Serum Lightin päälle 0-24 tunnin kuluttua
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Maalipinnasta tulee todella liukas. Hyvä ja kestävä pinnoite.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.