Gyeon Q2 Mohs kestopinnoite

12th syyskuu 2017

Gyeon Q2 Mohs kestopinnoite espoo

Gyeon Q2 Mohs kestopinnoite perustuu piioksidiin ja on tähän asti kehittynein kestopinnoite joka on tarkoitettu ajoneuvoille.

Nyt myynnissä oleva tuote on suora jatkojaloste rautatiemaailmasta, jossa aiempaa versiota käytettiin junanvaunuissa suojaamaan niitä vandalismiltä ja graffiteilta. Nyt tämä tekniikka on tuotu maanteille kuluttajien saataville Gyeon brändin alla.

Kehittyneiden prosessien avulla piioksidi on sekoitettu kemikaaleihin jotka sallivat sen levittämisen ajoneuvon maalipinnalle antaen ennennäkemättömän kovan ja suojaavan pinnan. Keraamisen kestopinnoitteen kriittiset ominaisuudet ovat aina olemassaolevan lakka- sekä maalipinnan kovuuden lisääminen. Gyeon Mohs kestopinnoitteen avulla se onnistuu. Kestopinnoitetta voidaan myös kerrostaa ja näin saadaan enemmän kiiltoa sekä suojaa.

Käsittelyn jälkeen kestopinnoite on pintakuiva ja auto on valmis ajettavaksi. Kuivumisprosessin päätteeksi autoa suojaa äärimmäisen kova, mikroskooppisen ohut kestopinnoite, joka pysyy pinnassa vaikka autoa pestäisiin voimakkailla liuottimilla ja pesuaineilla. Auto voidaan luovuttaa asiakkaalle käsittelyä seuraavana päivänä.

Mohs kestopinnoite voidaan poistaa ainoastaan maalipinnan koneellisella kiillotuksella. Kestopinnoite lisää ajoneuvon oman maalipinnan kiiltoa ja helpottaa merkittävästi pesua.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.