Insta Finish Ceramica Surface Finish Protector kestopinnoite

8th toukokuu 2014

Insta Finish Ceramica Surface Finish Protector Auton Keraaminen Kestopinnoite espoo

Insta Finish Ceramica Surface Finish Protector

Ceramica Surface Finish Protector on uusi kaksituhattaluvun kestopinnoite mikä pitää sisällään keraamisia nanopartikkeleita jotka muodostavat erittäin kovan ja syvän kiillon omaavan pinnan mikä hylkii hyvin vettä ja likaa.

Ceramican nanopartikkeli suojaavat herkän alkuperäisen maalipinnan tehden pinnasta liukkaan ja antistaattisen. Ceramica maalipinnan suojakäsittely tarjoaa tehokkaan suojan tiesuolaa, auringon uv-säteilyä sekä muita ilmansaasteiden aiheuttamia epäpuhtauksia vastaa.

Ceramica kestopinnoitetta voidaan käyttää kaikenlaisiin kulkuneuvoihin. Veneisiin, Lentokoneisiin ja kaiken tyyppisiin kuivalla maalla liikkuviin ajoneuvoihin.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.