Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Katsomme jokaisen tapauksen erikseen asiakkaan kanssa läpi. Näin voimme tarjota parasta palvelua, jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiantunteva ja palveleva henkilöstömme auttaa sinua aina ystävällisesti erilaisissa auton hoitoon liittyvissä asioissa. Erinomainen asiakaspalvelu on meille elinehto. Jokainen asiakas on meille tärkeä.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.