KORREK PRO CERAMIC TFC EVO KERAAMINEN KESTOPINNOITE

KORREK PRO CERAMIC TFC EVO KERAAMINEN KESTOPINNOITE

Korrek Pro Ceramic TFC EVO kestopinnoite on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa. Se jatkaa Ceramic TFC Curen viitoittamalla tiellä markkinoiden uutena huipputuotteena ja luo uuden standardin autojen keraamisiin kestopinnoitteisiin.

Korrek Pro Ceramic TFC EVO kestopinnoite on tulosta vuosien kehitystyöstä suomalaisessa ohutkalvopinnoiteteknologiassa. Se jatkaa Ceramic TFC Curen viitoittamalla tiellä markkinoiden uutena huipputuotteena ja luo uuden standardin autojen keraamisiin kestopinnoitteisiin.

Tuotekuvaus

Korrek Pro Ceramic TFC EVOn täysin uudenlainen, mullistava kemiallinen rakenne mahdollistaa aiempaa paksumman keraamisen kalvon muodostamisen. Tämä tarkoittaa kestopinnoitteen parempaa kulutuksen- sekä kemikaalinkestoa, syvempää värisävyä sekä lisääntynyttä maalipinnan kiiltoa. Korrek Pro Ceramic TFC EVOn lian ja veden hylkiminen on saatu vietyä uudelle tasolle. Sen helpompi puhdistettavuus suojaa auton maalipintaa tehokkaammin kuin mikään aikaisempi pinnoitteemme on kyennyt tekemään.

Korrek Pro Ceramic TFC EVO asennetaan aina huolellisesti puhdistettuun ja koneellisesti viimeisteltyyn pintaan. Tällä varmistetaan se, että pinnoitettavan auton maalipinta on riittävän tasainen ja syväpuhdistettu, jotta saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Korrek Pro Ceramic TFC Evo soveltuu lähes kaikille auton pinnoille sekä myös teippipinnoille. Korrek Pro Ceramic TFC Evo kestopinnoitteen kesto keskimääräisellä autoilijalla on yli viisi vuotta.

Korrek Pro kestopinnoitteet ovat Suomalaista teknologiaa: Korrek Pro Ceramic Tfc sarjan ammattilaiskestopinnoitteet ovat vuosikymmeniä kestäneen suomalaisen kehitystyön tulosta. TFC – eli ohutkalvopinnoiteteknologiaan perustuvat tuotteet valmistetaan Heinävedellä Berner Oy:n tehtailla. TFC = Thin Film Coating

Mitä hyötyä on Korrek Pro Ceramic Tfc Evo kestopinnoitteesta?

 1. Korrek Pro Ceramic Tfc Evo kestopinnoite on keraaminen kestopinnoite. Se antaa pitkäkestoista suojaa autosi maalipinnalle. Keraaminen pinnoite vähentää autosi maalipinnan naarmuuntumista ja antaa autosi maalipinnalle suojaa mm. UV-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden jättämiä jälkiä vastaan.
 2. Auton pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin.
 3. Korrek Pro Ceramic Tfc Evo kestopinnoitetun auton maalipinta on kiiltävämpi ja väri silminnähden syvempi.
 4. Autoa ei tarvitse vahata kestopinnoitteen kestoaikana.
 5. Korrek Pro Ceramic Tfc Evo kestopinnoite kestää hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti paremmin kuin autovaha tai kovavaha. Varsinkin suomalaiset talvipesut ovat perinteisille autovahoille ongelmallisia. Laadukkainkin autovaha voi kulua liuotinpesussa.
 6. Hyvin hoidettuna autosi säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa.

Miten Korrek Pro Ceramic Tfc Evo ammattilaiskestopinnoite eroaa Korrek Pro kuluttajatuotteista?

Ammattilaisen tekemän kestopinnoitteen kesto on pidempi kuin tee-se-itse-valmisteen. Ammattilaisen asentama Korrek Pro Ceramic Tfc Evo kestopinnoite asennetaan puhtaassa tilassa, jonka kosteus ja lämpötila on kontrolloitu. Se asennetaan aina sisätiloissa ja pinnoitteen käyttö edellyttää valmistajalta saatua asennuskoulutusta.

Ammattilaisen tekemä kestopinnoitekäsittely sisältää pintojen monivaiheisen syväpuhdistuksen, johon kuuluu esimerkiksi esipesu, raudanpoisto, pienpoisto sekä shampoopesu.

Ammattilainen tekee usein myös koneellisen naarmunpoiston eli myllytyksen ennen keraamista kestopinnoitetta. Sen perusteellisuus riippuu maalipinnan kunnosta.

Korrek Pro -kuluttajatuotteet, kuten pinnoitetta sisältävä Korrek Pro Tfc Reload autoshampoo ja Viimeistelyaine soveltuvat erinomaisesti kestopinnoitteen jälkihoitotuotteiksi. Sääolosuhteet ja pesut kuluttavat keraamista kestopinnoitetta vähitellen joten oikeat jälkihoitotuotteet vahvistavat keraamista pinnoitetta ja pidentävät sen ikää.

Espoon Starwash Oy on sertifioitu Korrek Pro Center. Olemme yksi alan parhaita Korrek Pro Ceramic TFC kestopinnoitteiden tekijöitä.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

Ominaisuudet
 • Auto hylkii voimakkaasti kaikkia epäpuhtauksia
 • Autoa ei tarvitse vahata
 • Kestopinnoite antaa autollesi pitkäkestoisen suojan
 • Suojaa autosi maalipintaa UV-säteilyltä
 • Suojaa maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta
 • Suojaa lialta ja linnun ulosteilta
 • Suojaa liuottimilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta
 • Suojaa pieltä ja öljyltä
 • Suojaa hienoilta naarmuilta ja pyörteiltä

Todella hyvä pinnoite. Yksi parhaista.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.