Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite

Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite

Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite on huipputekninen keraaminen kestopinnoite.

Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite on huipputekninen keraaminen kestopinnoite.

Tuotekuvaus

Ceramic Tfc One kestopinnoite on monilta ominaisuuksiltaan sekä peruskemialtaan sukua Korrek Pro Ceramic Tfc Cure kestopinnoitteelle.

Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite muodostaa autosi maalipinnalle laaja-alaisesti hylkivän ja kestävän keraamisen kalvon joka merkittävästi helpottaa autosi pesua. Korrek Pro One kestopinnoite antaa myös lisäsuojaa ympäristön rasituksia vastaan ja voimistaa autosi kiiltoa sekä syventää värisävyä.

Kun me Autopesula Espoon Starwashilla asennamme Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoitteen, suosittelemme uusintakäsittelyä noin kolmen vuoden välein.

Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite on Suomalaista teknologiaa. Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite on vuosikymmeniä kestäneen Suomalaisen kehitystyön tulosta. TFC – eli ohutkalvopinnoiteteknologiaan perustuvat tuotteet valmistetaan Heinävedellä Berner Oy:n tehtailla. TFC = Thin Film Coating

Mitä hyötyä on Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoitteesta?

Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite on keraaminen pinnoite. Se antaa pitkäkestoista suojaa autosi maalipinnalle. Keraaminen kestopinnoite vähentää autosi naarmuuntumista ja antaa autosi maalipinnalle suojaa mm. UV-säteilyä, lintujen jätöksiä ja itikoiden jättämiä jälkiä vastaan.

Autosi pesu helpottuu ja lika irtoaa helpommin. Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite käsitelty maalipinta on kiiltävämpi ja väri silminnähden syvempi.

Autoasi ei tarvitse vahata kestopinnoitteen kestoaikana. Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite kestää hiilivetyliuottimia ja vahvoja pesuaineita huomattavasti paremmin kuin perinteinen autovaha tai kovavaha. Varsinkin Suomalaiset talvipesut ovat perinteisille autovahoille ongelmallisia. Laadukkainkin autovaha voi antautua muutaman liuotinpesun jälkeen.

Hyvin hoidettu auto säilyttää paremmin jälleenmyyntiarvonsa.

Miten Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoite eroaa Korrek Pro kuluttajatuotteista?

Autopesula Espoon Starwashin tekemän Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoitteen kesto on pidempi kuin tee-se-itse-valmisteen. Ammattilainen asentaa Korrek Pro Ceramic Tfc One kestopinnoitteen puhtaassa tilassa, jonka kosteus ja lämpötila on kontrolloitu. One kestopinnoite asennetaan aina sisätiloissa ja pinnoitteen käyttö edellyttää valmistajalta saatua asennuskoulutusta.

Meillä tehty kestopinnoitekäsittely sisältää lisäksi aina pintojen monivaiheisen syväpuhdistuksen, johon kuuluu esimerkiksi esipesu, raudanpoisto, pienpoisto sekä shampoopesu.

Lisäpalveluna 1-step koneellinen naarmunpoisto eli myllytys ennen keraamisen kestopinnoitteen asennusta alk. +200€ .

Korrek Pro kuluttajatuotteet, kuten pinnoitetta sisältävä Korrek Pro Tfc Reload autoshampoo ja Viimeistelyaine soveltuvat erinomaisesti kestopinnoitetun auton maalipinnan jälkihoitotuotteiksi. Sääolosuhteet ja pesut kuluttavat keraamista pinnoitetta vähitellen ja oikeat jälkihoitotuotteet vahvistavat keraamista pinnoitetta ja pidentävät sen ikää.

Espoon Starwash Oy on sertifioitu Korrek Pro Center. Olemme yksi alan parhaita Korrek Pro Ceramic TFC kestopinnoitteiden tekijöitä.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Auto hylkii voimakkaasti kaikkia epäpuhtauksia
  • Autoa ei tarvitse vahata
  • Kestopinnoite antaa autollesi pitkäkestoisen suojan
  • Suojaa autosi maalipintaa UV-säteilyltä
  • Suojaa maantiesuolan aiheuttamalta korroosiolta
  • Suojaa lialta ja linnun ulosteilta
  • Suojaa liuottimilta, alkalisilta sekä muilta syövyttäviltä pesuaineilta
  • Suojaa pieltä ja öljyltä
  • Suojaa hienoilta naarmuilta ja pyörteiltä

Todella hyvä pinnoite. Yksi parhaista.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.