Korrek Pro Ceramic Tfc Proquartz kestopinnoite

Korrek Pro Ceramic Tfc Proquartz kestopinnoite

Korrek Pro Ceramic Tfc Pro Quartz on ammattikäyttöön kehitetty äärimmäisen kova ja kestävä keraaminen TFC-kestopinnoite.

Korrek Pro Ceramic Tfc Pro Quartz on ammattikäyttöön kehitetty äärimmäisen kova ja kestävä keraaminen TFC-kestopinnoite.

Tuotekuvaus

Korrek Pro Ceramic Tfc Pro Quartz suojaa autosi maalipintaa tehokkaasti naarmuuntumiselta ja peittää jo olemassa olevia naarmuja. Sillä voidaan korvata perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartzit. Pinnoitteella voidaan suojata kaikki maali-, muovi- sekä metallipinnat. Sillä voidaan suojata myös autosi vanteet.

Pinnoite kuivuu muodostaen tiiviin ja lakkamaisen, kiiltävän pinnan. Kestopinnoite hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä. Pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä noin 2-3 vuotta.

KORREK PRO CERAMIC TFC-tuoteperhe on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisille. Sarjaan kuuluu huippulaadukkaat keraamiset kestopinnoitteet sekä ammattitason autonpuhdistusaineet.

Espoon Starwash Oy on sertifioitu Korrek Pro Center. Olemme yksi alan parhaita Korrek Pro Ceramic TFC kestopinnoitteiden tekijöitä.

Sanastoa: TFC = Thin Film Coating

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Huipputason kestopinnoite
  • Suomalaisen kehitystyön huipennus
  • Äärimmäinen kiilto ja kesto
  • Uskomaton hydrofobisuus
  • Kesto jopa yli kolme vuotta

Kotimainen huipputuote. Ollut todella suosittu.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.