Meguiar’s #21 Synthetic Sealant 2.0 autovaha

19th syyskuu 2014

Meguiar’s #21 Synthetic Sealant 2.0 auton vahaus autovaha espoo

Uusi ja parempi, teknisesti edistyneempää hoitoa ja suojaa maalipinnalle.

Meguiar’s #21 Synthetic Sealant 2.0 on osa ammattilaisille tarkoitettua Mirror Glaze –tuotesarjaa. Nyt se on päivitetty uusimpien tekniikan kehitysaskeleiden mukaan. Hydrophobic Polymer –teknologia hylkii vettä ja samalla antaa autollesi uskomattoman kiillon. Auton pinnasta tulee huomattavasti syvempi ja heijastavampi.

Meguiar’s #21 Synthetic Sealantin valmistuksessa on käytetty heijastavia polymeereja, jotka kiinnittyvät maalipintaan ja luovat siihen erittäin ohuen, mutta kestävän ja kiiltävän kerroksen. Tuote vähentää pyörteitä ja naarmuja ja luo virheettömän lopputuloksen. Meguiar’s #21 Synthetic Sealantin voi levittää käsin tai koneellisesti, joten se sopii sekä ammattilaisen että tee-se-itse –miehen käyttöön.

Meguiar’s #21 Synthetic Sealant tasoittuu vaivattomasti, levität sen käsin tai koneellisesti. Pois pyyhkiminen ja kiillotus eivät vaadi erityistä vaivaa, ja lopputulos kestää kuukausia. Maalipinnan viimeistely pitää ilmansaasteet, lian ja uv-säteet poissa ja maalipinta ei pääse haalistumaan tai ruostumaan. Meguiar’s #21 Synthetic Sealantilla käsitelty maalipinta on myös erittäin helppo pitää puhtaana.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.