Meguiars Mirror Glaze #7 Show Car Glaze auton maalipinnan viimeistelyaine

Meguiars Mirror Glaze #7 Show Car Glaze auton maalipinnan viimeistelyaine

Kiiltoa, joka kelpaa näyttelyautoillekin!

Kiiltoa, joka kelpaa näyttelyautoillekin!

Tuotekuvaus

Jos olet jo aiemmin tutustunut Meguiarsin tuotteiden tarjoamaan uskomattomaan kiiltoon, tiedät kuinka olennainen osa se on näyttelyautojen viimeistelyä. Jos harrastajana sen sijaan tutustut tuotteeseen vasta ensimmäistä kertaa, varaudu hämmästymään. Tätä tismalleen samaa tuotetta käytetään ammattilaisten toimesta, kun he valmistelevat menopelejä autonäyttelyitä varten. Ammattilaiset ovat jo vuosia luottaneet Meguiar’s #7 Show Car Glaze’n kiiltoon.

Tuote voidaan levittää sekä käsin että koneellisesti, mutta lopputuloksesta tulee yhtä häikäisevä kummallakin tavalla. Meguiar’s #7 Show Car Glaze on korkealuokkainen kiilloke, jolla ei ole suojaavia ominaisuuksia, joten muista suojata maalipinta vielä korkealuokkaisella autovahalla. Esimerkiksi Swissvax Best of Show Wax tai Zymöl Glasur Glaze –vahat sopivat tähän hyvin.

Meguiar’s #7 Show Car Glaze sisältää pehmentäviä ja hoitavia öljyjä, jotka takaavat syvän ja erittäin kirkkaan kiillon. Meguiar’s #7 Show Car Glaze on turvallista käyttää kaikilla maalipinnoilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton maalipinnan viimeistelyaine Meguiars Mirror Glaze #7 Show Car Glaze
  • Käytetään: Auton maalipinnan kiillotukseen
  • Kun haluat maksimoida maalipinnan kiillon
  • Käytä yhdessä korkealuokkaisen autovahan kanssa

Show-tason kiiltoa. Käytä ja häikäisty!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.