Menzerna Color Lock Carnauba Wax autovaha

Menzerna Color Lock Carnauba Wax autovaha

Menzernan kiillotustuotteet ovat suosittuja ammattilaisten piireissä ympäri Eurooppaa, ja sama yhtiö on myös autoalan ykköstoimittaja kiillotusaineissa.

Menzernan kiillotustuotteet ovat suosittuja ammattilaisten piireissä ympäri Eurooppaa, ja sama yhtiö on myös autoalan ykköstoimittaja kiillotusaineissa.

Tuotekuvaus

Tuotteita käytetään esimerkiksi Mercedes-Benzin tehtailla ja meillä Espoon Starwashilla. Menzernan uusin innovaatio on Color Lock Carnauba Wax, jolla on vain yksi tarkoitus; saada autosi maalipinta näyttämään täydelliseltä.

Menzerna Color Lock Carnauba Wax on nestemäinen carnauba –vaha, jonka mieto tuoksu tekee vahaamisesta miellyttävämpää. Vahan koostumus on paksumpi kuin perinteisten nestemäisten carnauba –vahojen. Tämä vähentää vahan kulutusta, koska vaha ei valu eikä karkaile levitysvaiheessa.

Menzernaa pidetään yhtenä alan innovaattoreista ja Color Lock Carnauba Wax on hyvä esimerkki siitä. Menzernan kiillotus- ja vahausaineissa käytetään vain parhaita raaka-aineita, jotka on tutkimuksissa todettu toimiviksi. Lopputulos on aina alan huippulaatua, mitä muut valmistajat yrittävät imitoida.

Menzernan tuotteet on alun perin kehitetty ammattimaiseen pintojen viimeistelyyn, mutta sinun ei tarvitse olla autoalan ammattilainen, jotta voisit hyötyä kaikesta, mitä Color Lock Carnauba Wax tarjoaa. Vaha kestää viikkojen sijaan kuukausia, ja säilyttää ajoneuvosi viimeistellyn ja virheettömän ulkonäön.

Color Lock Carnauba Wax voidaan levittää käsin tai koneellisesti. Color Lock Carnauba Wax ei sisällä hankaavia aineita. Ennen vahan levittämistä maalipinta tulisi puhdistaa huolellisesti sekä kiillottaa koneellisesti, jotta maalipinnalta saadaan poistettua pienet naarmut ja pyörteet. Näin saadaan silmiä hivelevä virheetön lopputulos.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Menzerna Color Lock Carnauba Wax
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba

Upea ja syvä kiilto autosi maalipinnalle.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.