Menzerna Fast Gloss Compound FG 400 auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Fast Gloss Compound FG 400 auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Fast Gloss Compound FG 400 on pitkään odotettu uusi viimeistelyaine Menzernalta.

Menzerna Fast Gloss Compound FG 400 on pitkään odotettu uusi viimeistelyaine Menzernalta.

Tuotekuvaus

Se on suunniteltu huipputarkkaan viimeistelyyn, mutta on ominaisuuksiltaan yhtä helppo käsitellä kuin tavanomainen kiillotusaine. Sillä poistat helposti pienet hankausjäljet, naarmut ja ruostetahrat maalipinnoilta ja samalla pintaan jään upea kiilto, jota et normaalisti odottaisi tämän tyyppiseltä viimeistelyaineelta.

Tuotekehityksen lähtökohtana on ollut tehdä tuotteesta mahdollisimman helppokäyttöinen, jotta sekä ammattilaiset että aloittelijat voisivat käyttää sitä ja saada yhtälailla loistavan lopputuloksen. Valmistajalla oli tavoitteena kehittää tuotteesta mahdollisimman hyvin viimeistelevä tinkimättä kuitenkaan lopputuloksen kiillosta. Lopputuloksena oli huippuluokan viimeistelyaine, joka viimeistelee ja kiillottaa paremmin kuin keskiverto kiillotusaineet.

Menzerna Fast Gloss Compound on turvallista käyttää tuoreelle maalipinnalle, sillä se ei sisällä lainkaan silikonia tai vahaa. Se tasoittaa jopa erittäin hienoa hiomajälkeä tuoreella maalilla. Menzerna Fast Gloss Compound ei pölyynny, mikä on yleinen ongelma useilla viimeistelyaineilla.

Menzerna Fast Gloss Compound voidaan levittää pyörivällä tai epäkeskolla kiillotuskoneella. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi voit vielä viimeistellä maalipinnan Menzerna Super Finish SF-4000 –viimeistelyaineella.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton maalipinnan kiillotusaine Menzerna Fast Gloss Compound FG 400
  • Käytetään: Auton maalipinnan kiillotukseen

Jälleen yksi huipputuote Menzernan laadukkaassa tuoteperheessä

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.