Menzerna Fast Gloss FG 500 auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Fast Gloss FG 500 auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna FG500 on uusi huippuluokan kiillotusaine, joka on suunniteltu poistamaan pieniä hankausjälkiä, naarmuja ja hapettumisen jälkiä.

Menzerna FG500 on uusi huippuluokan kiillotusaine, joka on suunniteltu poistamaan pieniä hankausjälkiä, naarmuja ja hapettumisen jälkiä.

Tuotekuvaus

Toisin kuin muut vanhemmat samantyyppiset tuotteet, Menzerna FG500 on koostumukseltaa hyvin pehmeä ja tasainen. Power Gloss oli aikaisemmin Menzernan tehokkain kiillotusaine, mutta FG500 on hiovilta ominaisuuksiltaan vieläkin tehokkaampi.

Menzerna FG500 poistaa hiomapaperijäljet, jotka on tehty jopa karkeudeltaan 1500:lla hiomapaperilla. Ihanteellinen käyttö FG500:lla on esimerkiksi karkeudella 2000-3000 tehdyn märkähionnan tasoittaminen. Menzernan tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi kaikenlaisilla maalipinnoilla, mutta vanhempien pehmeämpien maalipintojen kanssa tulee työskennellä varovasti. Parhaan lopputuloksen saa käyttämällä pyörivää tai epäkeskoa kiillotuslaikkaa.

Menzerna FG500:lla käsitelty maalipinta tarvitsee viimeistelyaineen pintaansa ja tähän suosittelemme esimerkiksi Menzerna PF2500:aa, jolla saadaan aikaiseksi hienostunut ja syvä kiilto auton maalipintaan.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton maalipinnan kiillotusaine Menzerna Fast Gloss FG 500
  • Käytetään: Auton maalipinnan kiillotukseen

Huipputuote maalipinnan pienten naarmujen ja epätasaisuuksien poistamiseen

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.