Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203 auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203 auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203 eliminoi pienetkin maalipinnan epätasaisuudet ja nostaa autosi viimeistelyn uudelle tasolle.

Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203 eliminoi pienetkin maalipinnan epätasaisuudet ja nostaa autosi viimeistelyn uudelle tasolle.

Tuotekuvaus

Se on nopea tapa häivyttää pois pienet virheet maalipinnalla sekä korostaa kiiltoa. Se poistaa kevyet naarmut ja vesijäämät ja jättää pintaa kiillon, jota voisi kuvitella Menzernan Nano Polishin aikaansaamaksi. Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203 säästää aikaa ja vaivaa tekemällä kahden tuotteen työt yhdessä vaiheessa.

Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203 on suunniteltu perinteisille kirkkaille maalipinnoille. Se sopii tavalliseen arkikäyttöön tavallisille autoille. Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203 ja autovaha ovat ainoat, mitä tarvitset kauniin maalipinnan ylläpitämiseksi. Tuote on vesipohjainen eikä sisällä lainkaan silikonia. Sen sisältämät mikrohiukkasen kokoiset hiovat partikkelit asettuvat maalipinnalle luoden tasaisen kiillon eikä kiillotuskertoja tarvita useita.

Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203 suositellaan levitettäväksi koneellisesti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Pese auto huolellisesti ennen käsittelyä ja anna auton kuivua täysin. Älä levitä Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203:ta suorassa auringonvalossa. Käytä kiillotukseen pehmeää vaahtomuovilaikkaa ja käsittele kerralla noin 50 cm x 50 cm kokoinen alue. Pyyhi käsitelty alue lopuksi pehmeällä mikrokuituliinalla.

Tämän jälkeen voit vielä viimeistellä maalipinnan Menzernan viimeistelyaineella. Suojaa kiilto lopuksi vielä kestopinnoitteella käsittelyn jälkeen. Esimerkiksi Gtechniq C1 Crystal Lacquer sopii kestopinnoitteeksi erinomaisesti.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton maalipinnan kiillotusaine Menzerna Power Finish PF 2500 PO 203
  • Käytetään: Auton maalipinnan kiillotukseen
  • Poistaa kevyet naarmut ja epätasaisuudet maalipinnalta

Levitä ja kiillota koneellisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.