Menzerna Power Lock Polymer Paint Sealant autovaha

Menzerna Power Lock Polymer Paint Sealant autovaha

Huipputasokkaiden kiillotusaineiden valmistaja Menzerna on tuonut markkinoille jälleen uuden innovatiivisen vaihtoehdon maalipinnan suojaamiseksi.

Huipputasokkaiden kiillotusaineiden valmistaja Menzerna on tuonut markkinoille jälleen uuden innovatiivisen vaihtoehdon maalipinnan suojaamiseksi.

Tuotekuvaus

Power Lock Polymer Paint Sealant on korkeakiiltoinen ja helppokäyttöinen maalipinnan viimeistelijä, joka suojaa auton maalipintaa ympäristön saasteilta ja uv-säteiltä sekä säilyttää maalipinnan kirkkauden. Helppokäyttöisyys ja huippuluokan lopputulos tekevät Merzenan Power Lock Polymer Paint Sealantista autoalan ammattilaisen lempituotteen.

Merzenan Power Lock Polymer Paint Sealant on hienostunut sekoitus polymeereja, jotka muodostavat maalipinnalle suojamuurin, joka pitää ulkopuolelta tulevat vaikutukset poissa. Auton pinnasta tulee selvästi liukkaamman ja sileämmän tuntuinen. Power Lock Polymer Paint Sealant on valmistettu kokonaan synteettisistä materiaaleista, joten se kestää hyvin normaaleita pesuja sekä sateen vaikutukset.

Parhaan hyödyn Power Lock Polymer Paint Sealantista saa uudella tai melko uudella maalipinnalla. Menzerna Power Lock Polymer Paint Sealant voidaan levittää käsin tai koneellisesti. Varoituksen sana kuitenkin; Menzerna Power Lock Polymer Paint Sealant hurmaa sinut käyttömukavuudellaan ja lopputuloksella ja jäät koukkuun sen erinomaisiin suojaominaisuuksiin.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Menzerna Power Lock Polymer Paint Sealant
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Synteettinen polymeerivaha


Helppo käyttää ja hyvältä näyttää!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.