Menzerna Power Protect Ultra 2 in 1 auton maalipinnan viimeistelyaine

1st heinäkuu 2015

Menzerna Power Protect Ultra 2 in 1 auton maalipinnan viimeistelyaine espoo

Menzerna Power Protect Ultrassa on yhdistetty huippuluokan viimeistely- ja suoja-aine auton maalipinnalle. Tuotteen tehon takaavat korkealuokkaiset kiillottavat mineraalit, joiden ansiosta maalin pinnasta tulee erittäin kiiltävä, mutta myös kestävä ympäristön vaikutuksia vastaan.

Menzerna Power Protect Ultra ei sisällä lainkaan silikonia. Se poistaa pieniä naarmuja ja muita epätasaisuuksia maalipinnalta, ehkäisee lian tarttumista ja muodostaa maalipinnalle vettä hylkivän kalvon vain yhdellä työvaiheella. Tuote ei jätä ainejäämiä auton kumi- ja muoviosiin, ja on muutenkin helppo yhden työvaiheen tuote.

Menzerna Power Protect Ultra voidaan levittää käsin tai koneellisesti käyttäen pehmeää kiillotuslaikkaa tai mikrokuituliinaa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.