Menzerna Super Finish SF 4000 PO 106 FA auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Super Finish SF 4000 PO 106 FA auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Super Finish PO 106 FA -viimeistelyaine on uuden sukupolven parannettu versio Menzernan Nano Polish PO 106 FF:stä.

Menzerna Super Finish PO 106 FA -viimeistelyaine on uuden sukupolven parannettu versio Menzernan Nano Polish PO 106 FF:stä.

Tuotekuvaus

Super Finish sisältää ultra-hienoja hankaavia aines-osia, jotka poistavat kevyitä epätasaisuuksia luoden samalla upean kiillon. Uusi koostumus myös kerää vähemmän epäpuhtauksia kuin alkuperäinen Nano Polish, joten pinta säilyttää kiillon pidempään. Se on kehitetty nimenomaan vastaamaan niihin haasteisiin ja hiuksenhienoihin epätasaisuuksiin, joita keraamisten pinnoitteiden valmistuksessa vielä ilmenee. Super Finish on siis kehitetty erityisesti keraamisille pinnoitteille, mutta se toimii yhtä hyvin tavallisilla kirkkailla pinnoitteilla.

Menzerna Super Finish PO 106 FA poistaa kevyet naarmut ja epätasaisuudet, kiillotusaineiden jäämät sekä kevyet hapettumiset. Sitä voidaan käyttää täysin uuteen tai vanhempaan, jo käsiteltyyn maalipintaan. Super Finish ei sisällä lainkaan silikonia, vahaa, lasitetta tai kittiä, ja se on täysin vesipohjainen tuote.

Super Finish PO 106 FA on jälleen hieno taidonnäyte Menzernan osaamisesta ja jatkuvasta huippuluokan tuotekehityksestä. Menzernan tuotteita käytetään esimerkiksi Mercedes Benzin tehtailla, joten voit luottaa, että kyseessä on huipputuote.

Super Finish voidaan levittää käsin tai koneellisesti. Varmista aina ennen käsittelyn aloittamista, että maalipinta on puhdas ja täysin kuiva. Viimeistelyaineita ei tulisi myöskään levittää suorassa auringonvalossa.

Käsin levitettäessä valmistaja suosittelee käyttämään pehmeää vaahtomuovisientä. Annostele noin peukalonpään kokoinen annos Super Finishiä sienelle. Levitä aine edestakaisin liikkein noin 50 cm x 50 cm kokoiselle alueelle kerrallaan, kunnes kosteus alkaa hävitä. Pyyhi ylimääräiset Super Finish jäämät pois kostealla mikrokuituliinalla. Käsin levitettynä Super Finish viimeistelee pinnan jättäen jälkeensä upean kiillon, mutta ei poista maalipinnan pieniä naarmuja tai epätasaisuuksia. Epätasaisuuksien poistamiseen tarvitaan koneellista käsittelyä.

Koneelliseen levittämiseen Menzerna suosittelee käyttämään pehmeää vaahtomuovilaikkaa. Annostele noin 15 cm pitkä vana Super Finishiä maalipinnalle ja levitä viimeistelyaine noin 50 cm x 50 cm kokoiselle alueelle kiillotuslaikalla ennen kuin käynnistät kiillotuskoneen. Tarkista ajoittain miltä maalipinta näyttää, esimerkiksi ovatko epätasaisuudet hävinneet. Jos näin on, voi kiillotuskoneen voimakkuutta pienentää ja jatka kunnes haluttu kiiltoaste on saavutettu. Jos kiillotuslaikka tuntuu kuivuvan kiillotuksen aikana, kostuta sitä hieman vedellä ja jatka kiillotusta. Lopuksi pyyhi kiillotettu alue kostealla mikrokuituliinalla.

Kiillotuksen jälkeen tulisi aina levittää vielä vaha tai kestopinnoite suojaamaan kiiltoa. Suosittelemme tähän tarkoitukseen esimerkiksi Propolymershield C21 Elite kestopinnoitetta.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton maalipinnan kiillotusaine Menzerna Super Finish SF 4000 PO 106 FA
  • Käytetään: Auton maalipinnan kiillotukseen

Tuote voidaan levittää helposti joko käsin lisäämään auton maalipinnan kiiltoa tai koneellisesti, jolloin se poistaa myös maalipinnan pienet epätasaisuudet.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.