Menzerna Super Heavy Cut Compound SHC 300 auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Super Heavy Cut Compound SHC 300 auton maalipinnan kiillotusaine

Menzerna Super Heavy Cut Compound on kiillotusaine, joka korjaa jo ensimmäisessä käsittelyssä maalipinnan epäpuhtaudet tavalla, johon muut kiillotusaineet eivät pysty.

Menzerna Super Heavy Cut Compound on kiillotusaine, joka korjaa jo ensimmäisessä käsittelyssä maalipinnan epäpuhtaudet tavalla, johon muut kiillotusaineet eivät pysty.

Tuotekuvaus

Tuote kehitettiin autoalan ammattilaisten palautteiden perusteella. Suunnittelun lähtökohtana oli kehittää kiillotusaine, joka tehoaa kaikista vaikeimpiin naarmuihin, hankaumiin ja kosteusvaurioihin kaikilla maalipinnoilla eikä sitä tarvitsisi enää käsitellä erikseen jälkikäteen.

Normaalisti auton maalipinnan käsittelyyn tarvitaan jopa kolme eri työvaihetta. Käyttämällä Menzernan Super Heavy Cut Compound SHC 300:aa voit unohtaa ainakin yhden näistä työvaiheista. Normaalisti tämän kaltaisen kiillotusaineen käyttämisen jälkeen maalipinta pitäisi vielä käsitellä hienompijakoisella kiillotusaineella. Tämä työvaihe ei kuitenkaan ole tarpeen, vaan Super Heavy Cut Compound SHC 300:n jälkeen voit siirtyä suoraan maalipinnan viimeistelyyn.

Menzerna Super Heavy Cut Compound SHC 300 voidaan levittää rotary- tai epäkesko-kiillotuskoneella, jonka laikka voi olla vaahtomuovia tai villaa. Tuotetta ei ole tarkoitettu amatöörien käsiin sen erittäin voimaakkaan hankaavuuden takia. Menzerna Super Heavy Cut Compound SHC 300:n onnistunut käsittely vaatii autoalan ammattilaisen, jolla on kokemusta erilaisista kiillotusaineista ja maalipinnoista. Jos sinulla ei ole kokemusta auton maalipinnan koneellisesta kiillottamisesta ja haluat vain häivyttää pieniä naarmuja arkiautosi maalipinnasta, suosittelemme käyttämään  Menzerna FG400 Fast Gloss Compound –kiillotusainetta tai vielä hienompaa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton maalipinnan kiillotusaine Menzerna Super Heavy Cut Compound SHC 300
  • Käytetään: Auton maalipinnan kiillotukseen
  • Tehokkaat hankausominaisuudet, poistaa vaikeimmatkin pintanaarmut
  • Suositellaan vain ammattilaiskäyttöön

Yksi markkinoiden tehokkaimmista kiillokkeista!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.