Moottorin Pesu

Moottorin Pesu

Moottoritilan likaisuus on vaaraksi autollesi ja sähkölaitteille. Tämän takia olisi suositeltavaa pesettää moottoritila huolellisesti vähintään kaksi kertaa vuodessa. Moottori on myös syytä pesettää jos moottorissa on ilmennyt mahdollisia öljy tai jäähdytinneste vuotoja.

Autoa huoltoon viedessä mekaanikot arvostavat puhdasta konehuonetta ja on itsellekin paljon mukavampi lisäillä pissapoikaan nestettä  kun ei ole kädet joka kerta mustana.
Säännöllinen moottorinpesu takaa autosi moottorille pitkän iän ja luotettavan toiminnan tulevaisuudessa.

Työn kuvaus

  1. Moottoritilan pesu aloitetaan suojaamalla kosteudelle ja vedelle herkät sähkölaitteet
  2. Moottoritilaan levitetään liuotinpesuaine vaikuttamaan
  3. Liuotinaineen hetken vaikutettua levitetään vielä varsinainen pesuaine moottoritilaan
  4. Moottoritila huuhdotaan painepesurilla
  5. Pesun jälkeen konehuone kuivataan paineilmalla

Jos asiakas haluaa voimme kuivauksen jälkeen suorittaa kumi- ja muoviosien hoidon, jolloin moottoritilan muoviosat saadaan näyttely kelpoisiksi.

Kun tuot autosi moottoripesuun on toimenpiteeseen hyvä varata hetki aikaa. Kuuman  moottorin täytyy antaa jäähtyä ennen pesua.

Pesemme moottoritilan vain yläkautta.

Moottorin pesu suoritetaan aina asiakkaan omalla vastuulla. Mahdollisista pesun aiheuttamista häiriöistä emme ota vastuuta.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.