Nano Ceramic Protect Hard 9H kestopinnoite

11th syyskuu 2017

Nano Ceramic Protect Hard 9H kestopinnoite espoo

Nano Ceramic Protect Hard 9H kestopinnoite perustuu molekyylien 3D -rakenteisiin.

Tällä hetkellä se on yksi maailman parhaista keraamisista kestopinnoitteista. Kestopinnoitteelle on kansainvälisen testin myöntämä 9H -sertifikaatti.

Nanopartikkelien muodostaman verkon seurauksena Nano Ceramic Protect Hard 9H kestopinnoitteella käsitelty maalipinta kiteytyy. Nano Ceramic Protect Hard 9H kestopinnoite muodostaa kestävän, suojaavan kerroksen auton kaikilla pinnoilla. Nano Ceramic Protect Hard 9H kestopinnoitteen kovuus ja joustavuus takaavat loistavan keston äärimmäisissäkin sääolosuhteissa.

Nano Ceramic Protect Hard 9H kestopinnoite on pysyvä pinnoite ja se voidaan poistaa maalipinnalta vain koneellisesti kiillottamalla.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.