Nanolex Si3D HD kestopinnoite

Nanolex Si3D HD kestopinnoite

Nanolex Si3D HD kestopinnoite on jatkojalostettu versio tavallisesta Si3D kestopinnoitteesta.

Nanolex Si3D HD kestopinnoite on jatkojalostettu versio tavallisesta Si3D kestopinnoitteesta.

Tuotekuvaus

Nanolex:n uusin kestopinnoite perustuu uniikkiin Si3D teknologiaan. Nanolex Si3D HD kestopinnoite rakentuu keraameista sekä polymeereistä kuten piistä, typestä, vedystä ja orgaanisista aineista kuten hiilestä. Nämä suorituskykyiset polymeerit eivät sisällä liuottimia tai fluoria. Nanolex Si3D HD sisältää termoplastista ainetta, joka muodostamaa äärimmäisen hydrofobisen ja joustavan matriisin, joka antaa pinnoitteelle hyvän kovuuden ja kestävyyden.

Nanolex Si3D HD kestopinnoitettu auton maalipinta hylkii tehokkaasti likaa ja kemikaaleja. Maalipinnan lisäksi tuote soveltuu ulkoisille muovi- ja metallipinnoille.

Nanolex Si3D HD kestopinnoite on kehitetty, testattu ja valmistettu Saksassa. Nanolex Si3D HD kestopinnoitteen voi asentaa vain Nanolex koulutuksen saanut asentaja.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite Nanolex Si3D HD
  • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Kesto noin 3-5 vuotta
  • Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Todella laadukas pinnoite, joka kestää erittäin hyvin. Auton pinta on helppo pitää puhtaana. Peittää myös pientä naarmua tehokkaasti.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.