Nanolex Si3D kestopinnoite

Nanolex Si3D kestopinnoite

Nanolex Si3D on valmistajansa uusin kestopinnoite, joka perustuu nimensä mukaisesti Si3D-molekyyleihin.

Nanolex Si3D on valmistajansa uusin kestopinnoite, joka perustuu nimensä mukaisesti Si3D-molekyyleihin.

Tuotekuvaus

Nämä rakentuvat piistä, typestä, vedystä ja orgaanisista aineista kuten hiilestä. Lisäksi tuote sisältää termoplastista ainetta, joka auttaa muodostamaan äärimmäisen hydrofobisen ja joustavan matriisin, joka antaa pinnoitteelle hyvän kovuuden ja kestävyyden.

Nanolex Si3D kestopinnoitettu auton maalipinta hylkii tehokkaasti likaa ja kemikaaleja sekä suojaa maalipintaa auringon UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta. Nanolex Si3D kestopinnoite on erittäin kova ja nostaa lakkapinnan kovuutta huomattavasti.

Nanolex Si3D kestokäsitelty auton maalipinta näyttää ja toimii samaan tapaan kuin vahattu tai kovavahattu maalipinta. Nanolex Si3D syventää etenkin tummia värejä ja saa ne näyttämään entistä paremmilta. Lisäksi kestopinnoitteen beading vastaa markkinoiden parhaita autovahoja.

Auton maalipinnan suojauksen lisäksi tuote soveltuu ulkoisille muovi- ja metallipinnoille. Nanolex Si3D on kehitetty, testattu ja valmistettu Saksassa.

Ominaisuudet: Kestopinnoite Nanolex Si3D. Tarkoitettu auton maalipinnan pitkäaikaiseen suojaukseen. Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita. Asennetaan hyväkuntoisella koneellisesti kiillotetulle maalipinnalle.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite Nanolex Si3D
  • Käyttötarkoitus: Auton maalipinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Kesto noin 3 vuotta
  • Kestää hyvin voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Todella laadukas pinnoite, joka kestää erittäin hyvin. Auton pinta on helppo pitää puhtaana. Peittää myös pientä naarmua tehokkaasti.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.