Nanolex SiShield kestopinnoite

29th syyskuu 2017

Nanolex SiShield kestopinnoite espoo

Nanolex SiShield kestopinnoite on hyvin suunniteltu kestopinnoite.

Nanolex SiShield kestopinnoitteen perusominaisuudet kuten kiilto ja värien korostaminen ovat hyvin samankaltaiset kuin Nanolexin Si3D kestopinnoitteella. Nanolex SiShield kestopinnoite hylkii tehokkaasti vettä ja likaa sekä suojaa autosi maalipintaa UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta.

Nanolex SiShield kestopinnoite on kehitetty tarjoamaan erinomaisen kemiallisen ja mekaanisen kestävyyden. Nanolex SiShield kestopinnoite suojaa autoasi korroosiota vastaan ja tarjoaa kovan kerroksen kaikille maalatuille pinnoille sekä metalleille ja koville muoveille. Poikkeuksellisen korkea hydrofobisuus sekä hyvä kesto helpottavat autosi puhdistuvuutta vuosien ajan.

Nanolex SiShield kestopinnoitteen ominaisuudet:
• Autosi maalipinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
• Asennetaan kiillotetulle hyväkuntoisella maalipinnalle

Nanolex SiShield kestopinnoite on kehitetty, testattu ja valmistettu Saksassa.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.