Optimum Gloss-Coat Paint Coating kestopinnoite

Optimum Gloss-Coat Paint Coating kestopinnoite

Optimum Gloss-Coat on korkealuokkainen suoja, joka muodostaa kirkkaan suojakerroksen esim. maalipinnoille, vanteisiin, kromiin tai vaikka auton muoviosiin.

Optimum Gloss-Coat on korkealuokkainen suoja, joka muodostaa kirkkaan suojakerroksen esim. maalipinnoille, vanteisiin, kromiin tai vaikka auton muoviosiin.

Tuotekuvaus

Se suojaa autoa pesuaineiden vaikutukselta ja pieniltä naarmuilta, joita syntyy joskus pesun aikana. Optimum Gloss-Coat tarjoaa suojan jopa kolmeksi vuodeksi.

Optimum Gloss-Coat Paint Coating muistuttaa pitkälti auton maalipinnalla jo valmiiksi olevaa päälikerrosta eli lakkapintaa, mutta se muodostaa suojakuoren, joka on kiiltävämpi ja sileämpi ja vähemmän alttiimpi naarmuille ja vahingoille. Se muodostaa maalipinnalle likaa hylkivän kerroksen, joka on helpompi pitää puhtaana kuin perinteisillä vahoilla tai maalinviimeistelijöillä käsitellyt maalipinnat.

Optimum Gloss-Coat on käyttökelpoinen lähes kaikille ulkopinnoille. Tuote kestää autosi maalipinnalla jopa kolmen vuoden ajan, joten on erittäin tärkeää, että maalipinta puhdistetaan huolellisesti ennen suojan levitystä. Käsittelyn jälkeen pesu riittää maalipinnan huoltamiseen, koska lika ei enää tartu maalipintaan kuten ennen.

Kiillota maalipinta ensin esimerkiksi Optimum Polish II tai Optimum Hyper Polish –kiillotusaineella. Tarvitset vain muutaman pisaran Optimum Gloss-Coatia kullekin käsiteltävälle alueelle. Levitä Optimum Gloss-Coat ohuina kerroksina pyörivin tai edestakaisin liikkein. Tarkista pinta epätasaisuuksien varalta noin viiden minuutin jälkeen. Voit tasoittaa mahdolliset epätasaisuudet esimerkiksi pehmeällä sienellä tai maalipinnalle sopivalla mikrokuituliinalla. On erittäin tärkeää, että mahdolliset ylijäämät tasoitetaan eikä niiden anneta kovettua pinnalle. Suojan levityksen jälkeen pinta tuntuu aluksi hieman tahmealta, mutta se katoaa, kun suoja asettuu maalipinnalle. Voit halutessasi käyttää viimeistelysprayta lisätäksesi kiiltoa, tai voit myös viimeistellä pinnan vielä ei-hankaavalla vahalla.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite Optimum Gloss-Coat Paint Coating
  • Käytetään: Lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Estää pyörrejälkien syntymistä
  • Suosittelemme käsittelyä hyväkuntoiselle tai uudelle maalipinnalle

Tehokkaasti suojaava ja pitkäkestoinen kestopinnoite auton ulkopinnoille.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.