Optimum Opti-Coat Pro kestopinnoite

Optimum Opti-Coat Pro kestopinnoite

Opti-Coat Pro on kova keraaminen kestopinnoite, joka tarjoaa ylivertaisen suojan naarmuuntumiselta ja ympäristön kemiallisilta vaikutuksilta.

Opti-Coat Pro on kova keraaminen kestopinnoite, joka tarjoaa ylivertaisen suojan naarmuuntumiselta ja ympäristön kemiallisilta vaikutuksilta.

Tuotekuvaus

Opti-Coatin polymeerirakenne muodostaa auton maalipinnalle suojaavan kalvon ja sen suojaavat ominaisuudet naarmuuntumista, kemikaaleja ja likaa vastaan ovat paremmat kuin millään muulla markkinoiden kestopinnoitteella.

Opti-Coat Pro ei ole kuten vaha, sealant tai nano-pinnoite, jotka kuluvat pois maalipinnalta tai hajoavat ajan kuluessa. Opti-Coat Pro muodostaa pintaa pysyvän suojakalvon, joka ei kulu eikä haalistu pois. Yksi kerros Opti-Coatia on jopa 2 mikrometriä paksu,  eli jopa 100-kertainen verrattuna muihin vastaaviin maalipintojen suoja-aineisiin, kuten esimerkiksi vahoihin.

Opti-Coatin paksu kerros tekee siitä erittäin kestävää ja se suodattaa erinomaisesti maalipintaan tulevia iskuja, jotka muuten vahingoittaisivat auton maalipintaa. Pienet kiveniskemät ja naarmut eivät milloinkaan edes pääse kosketuksiin maalipinnan kanssa, kun se on suojattu Opti-Coatilla. Se suojaa maalipintaa myös linnunjätöksiltä, jotka normaalisti vahingoittaisivat maalipintaa, jos niitä ei puhdisteta nopeasti. Opti-Coat Pro säilyttää kirkkaan pintansa ja on helppo puhdistaa.

Opti-Coat Pro on säilyttänyt Opti-Coatin jo ennestään huippuominaisuudet, mutta menee nyt askeleen pidemmälle, mitä tulee vedenhylkimisominaisuuksiin ja veden pisaroitumiseen Opti-Coat Pro:lla käsitellyllä pinnalla. Sen ylivertaiset suoja- ja kiilto-ominaisuudet ovat edelleen markkinoiden huippua.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite Optimum Opti-Coat Pro
  • Käytetään: Lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Peittää myös mikronaarmuja
  • Estää pyörrejälkien syntymistä

Yksi markkinoiden parhaista pinnoitteista.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.