Optimum Opti-Coat Pro Plus kestopinnoite

Optimum Opti-Coat Pro Plus kestopinnoite

Uusi pakkaus, enemmän kiiltoa, entistä loistavampi lopputulos, mutta sama tuttu kemiallinen koostumus, joka on tehnyt tästä huippupinnoitteesta maailmankuulun.

Uusi pakkaus, enemmän kiiltoa, entistä loistavampi lopputulos, mutta sama tuttu kemiallinen koostumus, joka on tehnyt tästä huippupinnoitteesta maailmankuulun.

Tuotekuvaus

Uusi, paranneltu versio on entistä tehokkaampi vettä ja sen aiheuttamia vaurioita vastaan. Toisin sanoen sen hydrofobisia ominaisuuksia on parannettu entisestään!

Opti-Coat Pro+ on keraaminen kestopinnoite, joka ehkäisee tehokkaasti ulkoisten tekijöiden vaikutuksia auton maalipintaan. Se muodostaan maalipinnalle yhtenäisen kirkkaan pinnoitteen, joka on vahvempi kuin mikään muu autojen maalipintoihin käytettävä pinnoite. Se tarjoaa pysyvän suojan kaikille nykyaikaisille tehdasvalmisteisille autojen maalipinnoille.

Opti-Coat Pro+:n pitkä kestävyys erottaa sen muista maalipintojen käsittelyaineista, kuten vahoista ja sealanteista. Yksi kerros Opti-Coat Pro+:aa on jopa 2 mikrometriä paksu ja se on testeissä osoittautunut moninkertaisesti paksummaksi kuin esimerkiksi perinteinen autovaha, jonka paksuus auton maalipinnalla jää vain 0,02 mikrometriin. Tämän vuoksi Opti-Coat Pro+ suodattaa paremmin iskuja ja vaurioita, jotka muuten vahingoittaisivat maalipintaa.

Opti-Coat Pro+ ei päästä esim. lintujen jätöksiä läpi pinnastaan, vaan suojaa autoa kaikilta happamilta tai emäksisiltä aineilta, joita ulkoilmasta saattaa auton pintaan tulla. Pinnoite helpottaa auton puhtaana pitämistä ja puhdistamista, koska lika ei tartu Opti-Coat Pro+:lla käsiteltyyn pintaan. Myös vesi jää kauniisti helmeilemään auton pintaan ja pyyhkiytyy kuin itsestään pois. Auton jälleenmyyntiarvo säilyy parempana, kun auton maalipinta on suojattu asianmukaisesti. Opti-Coat Pro+ on yksi kannattavimmista sijoituksista, jonka voit autoosi tehdä, kun haluat sen maalipinnan säilyvän kauniina ja helppohoitoisena pitkään.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Pysyvä pinnoite
  • Naarmuuntumissuoja
  • Hydrofobinen erittäin vettä hylkivä pinta
  • Säänkestävä
  • UV-suoja
  • Korkea lämmönkestävyys
  • Kemikaalikestävä
  • Hapettumista ja syöpymistä kestävä
  • Korkea ja syvä kiilto

Yksi markkinoiden parhaista pinnoitteista.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.