Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoite

Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoite

Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoite on pitkään odotettu lisä Optimumin polymeeriteknologiaan perustuvassa tuoteperheessä.

Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoite on pitkään odotettu lisä Optimumin polymeeriteknologiaan perustuvassa tuoteperheessä.

Tuotekuvaus

Se on kehitetty lasin ja erityisesti auton tuulilasin suojaamiseksi. Se tarjoaa tuulilasille kestävää suojaa hylkimällä vettä ja likaa sekä ehkäisemällä kiveniskemien syntymistä tuulilasiin.

Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoite on hartsi-pohjainen tuote, joka muodostaa kirkkaan ja kovan suojakerroksen lasille ja muille vastaaville pinnoille. Suoja-aine muodostaa lasin pintaan kalvon, jonka läpi vesi ei pääse imeytymään, vaan jää helmeilemään tuulilasin pintaan ja pyyhkiytyy vauhdissa pois kuin itsestään.

Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoite on myös erittäin hyödyllinen tuote talviaikaan. Se ehkäisee jään, lumen ja loskan tarttumista autosi tuulilasin pintaan. Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoite on erittäin kestävä ja pitkäikäinen, joten käsittelyä ei tarvitse uusia kovinkaan usein. Valmistaja lupaa sille jopa vuoden kestävän suojan tuulilasin pinnalla!

Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoite on helppo käyttää ja levittää. Varmista, että työskentelylämpötila on +15 - +30 asteen välillä ja ettet levitä tuotetta suorassa auringonvalossa. Puhdista käsiteltävä pinta huolellisesti. Voit käyttää puhdistukseen esimerkiksi Optimum Paint Prep puhdistusainetta. Suihkuta Optimum Opti-Glass Coating lasipinnoitetta vaahtomuovisienelle ja levitä pyörivin liikkein lasin pintaan. Anna kuivua pari minuuttia ja pyyhi ylijäämät pois puhtaalla mikrokuituliinalla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Tuote: Lasipinnoite Optimum Opti-Glass Coating
  • Käyttötarkoitus: Auton lasien pinnoittaminen
  • Kesto: tuulilasissa noin 1 vuosi
  • Helppokäyttöinen sumutinpullo

Erittäin riittoisa tuote! Normaalikokoisen tuulilasin pinnoittamiseen riittää vain muutama millilitra tuotetta!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.