Optimum Opti-Glass Pro lasipinnoite

19th helmikuu 2016

Optimum opti glass pro coating auton lasipinnoite espoo

Optimum Opti-Glass Pro lasipinnoite on suoja-aine tuulilasille ja muille vastaaville pinnoille.

Se muodostaa tuulilasin pintaan kemiallisen liitoksen, joka hylkii vettä erinomaisesti. Optimum Opti-Glass Pro lasipinnoite parantaa kuljettajan näkyvyyttä, sillä vesi ei jää tuulilasin pinnalle, vaan pisaroituu ja huuhtoutuu kuin itsestään pois tuulilasilta. Todennäköisesti tarvitset tuulilasinpyyhkijöitä vähemmän kuin ennen, koska vesipisarat eivät yksinkertaisesti jää tuulilasin pintaan!

Verrattuna silikonipohjaisiin tuulilasin suojapinnoitteisiin, Optimum Opti-Glass Pro lasipinnoite on pitkäikäisempi ja kestää tuulilasinpyyhkijöiden kulutusta paremmin. Erinomaisen vedenhylkivyyden lisäksi Optimum Opti-Glass Pro lasipinnoite suojaa tuulilasin pintaan muutenkin. Sen kova kalvo ehkäisee kiveniskemien ja halkeamien syntymistä tuulilasiin.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.