Optimum Opti-Guard Fabric

23rd maaliskuu 2016

optimum opti guard fabric kankaan suoja aine espoo

Optimum Opti-Guard Fabric on suoja-aine, joka on kehitetty kangasistuinten, mattojen, avoautojen kangaskattojen sekä muiden tekstiilimateriaalien suojaamiseen.

Opti-Guard Fabric luo sillä käsiteltyyn pintaan vettähylkivän suojan eikä vesi pääse imeytymään kankaaseen eikä näin vahingoita sitä. Opti-Guard Fabric on erinomainen suoja myös esimerkiksi plyysimatoille tai muille vastaaville kankaille, joiden pinta ei ole yhtenäinen, sillä se suojaa kuituja eikä vesi tai lika pääse imeytymään niihin.

Opti-Guard Fabric muodostaa kestävän liitoksen käsiteltävälle pinnalle. Liitos muodostaa suojakerroksen, joka kestää puhdistusta ja pesua sekä hylkii likaa ja vettä. Kosteus ja lika eivät pääse imeytymään kankaan kuituihin lainkaan, vaan vesi jää pisaroiksi kankaan pintaan. Käytä Opti-Guard Fabric -suojaa yhdessä Optimum Fabric Cleaner Protectant –puhdistusaineen kanssa, jolloin saat täydellisen pysyvän Opti-Guard suojan kangaspinnoillesi.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.