Optimum Opti-Guard Leather and Vinyl Coating suoja-aine

Optimum Opti-Guard Leather and Vinyl Coating suoja-aine

Opti-Guard Leather and Vinyl Coating on vettähylkivä suoja-aine nahkapintaisille istuimille ja kojelaudoille.

Opti-Guard Leather and Vinyl Coating on vettähylkivä suoja-aine nahkapintaisille istuimille ja kojelaudoille.

Tuotekuvaus

Se sisältää tiivistetyssä muodossa uv-säteitä suodattavia ainesosia, jotka ehkäisevät nahkapintojen vanhenemista, halkeilua, värin haalistumista tai siirtymistä. Opti-Guard Leather & Vinyl Coatingin avulla nahkapinnat pysyvät puhtaana pidempään.

Opti-Guard Leather & Vinyl Coating on akryylipohjainen seos, joka luo pehmeän nahan pintaan vahvan suojan kemikaaleja vastaan. Se ei kuitenkaan koveta nahan pintaa, vaan säilyttää nahan luontaisen joustavuuden. Opti-Guard Leather & Vinyl Coating sisältää erityisiä mattamaisia ainesosia, joiden ansiosta pinta säilyttää alkuperäisen värinsä eikä suoja-aine muuta käsiteltävän pinnan ulkonäköä kuin parempaan suuntaan.

Opti-Guard Leather & Vinyl Coating levitetään nahka- tai vinyylipinnalle ja annetaan imeytyä. Se muodostaa käsitellylle pinnalle pysyvän suojakerroksen. Tämä on erityisen tärkeää esimerkiksi nahkaisille istuimille, jotka altistuvat kovalle kulutukselle jatkuvassa käytössä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet

Tuote: Nahanhoitoaine Optimum Opti-Guard Leather and Vinyl Coating

Käyttötarkoitus: Nahan elvytys ja suojaus

Tunkeutuu syvälle nahan nanorakenteeseen ja muodostaa näin vettä, rasvaa ja väriä hylkivän pinnan.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.