Optimum Opti-Lens Permanent Headlight Coating kestokäsittely

1st heinäkuu 2015

Optimum Opti Lens Permanent Headlight Coating auton ajovalojen kestokäsittely espoo

Optimum Opti-Lens Permanent Headlight Coating on hartsipohjainen suoja-aine, joka on suunniteltu erityisesti auton ajovalojen suojaamiseksi haalistumiselta ja kellastumiselta. Se muodostaa käsiteltävälle pinnalle suojakalvon, joka on kestävä ja säilyttää kirkkautensa kaikissa olosuhteissa ja on erittäin pitkäkestoinen.

Lähes kaikissa nykyautoissa on polykarbonaattimuovista valmistetut ajovalojen suojalasit niiden erinomaisen iskunkestävyyden ja kevyen painon vuoksi. Polykarbonaattimuovien huonoja ominaisuuksia on kuitenkin niiden herkkyys uv-säteille, sillä uv-säteet haalistavat ja ajan myötä muuttavat polykarbonaattimuovin väriä. Optimum Opti-Lens Permanent Headlight Coating on suunniteltu suojaamaan ajovalojen pintaa auringon ja sään sekä muiden ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta, kun ajovalojen alkuperäinen suojakalvo on kulunut pois.

Optimum Opti-Lens Permanent Headlight Coating tuo viimeisen silauksen auton viimeistelyyn, sillä eihän ajovaloja sovi jättää suojaamatta, kun koko muu auto on huippuunsa viimeistelty. Ajovalot tarvitsevat myös huomattavasti enemmän uv-suojaa kuin esimerkiksi auton maalipinta, ja siksi Optimum kehitti tämän tuotteen varta vasten ajovalojen viimeistelyaineeksi.

Optimum Opti-Lens Permanent Headlight Coating on erittäin helppokäyttöinen ja se voidaan levittää vaahtomuovisienellä. Tuote tulisi levittää vain puhtaalle kellastumattomalle pinnalle. Tarvittaessa kiillota ajovalot ja pyyhi ne 15 %:lla liuottimella. Levitä pinnalle hyvin ohut kerros Optimum Opti-Lens Permanent Headlight Coating –suoja-ainetta ja anna kuivua noin viisi minuuttia. Pyyhi mahdolliset ylimääräiset ainejäämät pois mikrokuituliinalla.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.