Optimum Opti Trim Plastic Restore and Protect

Optimum Opti Trim Plastic Restore and Protect

Opti-Trim Plastic Restoration & Protection Coat on suorastaan vallankumouksellinen keksintö ikuisuusongelmaan nimeltään ”Haalistuvat muoviosat”.

Opti-Trim Plastic Restoration & Protection Coat on suorastaan vallankumouksellinen keksintö ikuisuusongelmaan nimeltään ”Haalistuvat muoviosat”.

Tuotekuvaus

Opti-Trim sisältää suuren määrän uv-säteitä suodattavia ainesosia, jotka ehkäisevät haalistumista ja antavat auton muovisille yksityiskohdille pidemmän elämän.

Opti-Trim Protect on hybridihartsista valmistettu kirkas pinnoite, joka ehkäisee uusien muovipintojen haalistumista uv-säteiden vaikutuksesta. Uudelle autolle kannattaa valita Opti-Trim Protect parantamaan ja ylläpitämään auton muoviosien ulkonäköä.

Opti-Trim Restore on kestävä hybridihartsista valmistettu pinnoite, johon on lisätty erityisiä väriä parantavia ainesosia, jotka palauttavat haalistuneen ja hapettuneen muoviosan henkiin ja tekevät siitä kuin uuden. Valitse Opti-Trim Restore, kun käsittelet vanhempien autojen kuluneita ja vahingoittuneita muoviosia.

Opti-Trim Restore imeytyy muovin pintaan ja palauttaa uv-säteistä haalistuneen värin muoviosan pinnalle. Opti-Trimin kemiallinen koostumus reagoi muovin kanssa ja muodostaa kemiallisen siteen käsiteltävälle pinnalle. Levityksen jälkeen, kun Opti-Trim on täysin kuivunut, se on muodostanut muovin pinnalle uuden kestävän kerroksen, joka hylkii uv-säteitä ja säilyttää uuden kirkkaan ilmeensä pitkälle tulevaisuuteen.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Tuote: Muovinkirkaste Optimum Opti Trim Plastic Restore and Protect
  • Käyttötarkoitus: Elvyttää haalistuneen muovin
  • Suojaa pintaa haalistumiselta ja lialta
  • Suojaa muovia myös UV-säteilyltä

Yksi parhaista muovinhoitotuotteista. Tehokas ja riittoisa. Saa näyttämään muovin uudelta. Hyvä kesto.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.