Optimum Opti Trim Plastic Restoration & Protection Coat pinnoite

9th maaliskuu 2016

Optimum Opti Trim Plastic Restoration Protection Coat auton muovi osien suoja aine espoo

Opti-Trim Plastic Restoration Protection Coat on suorastaan vallankumouksellinen keksintö ikuisuusongelmaan nimeltään ”Haalistuvat muoviosat”.

Opti-Trim sisältää suuren määrän uv-säteitä suodattavia ainesosia, jotka ehkäisevät haalistumista ja antavat auton muovisille yksityiskohdille pidemmän elämän.

Opti-Trim Protect on hybridihartsista valmistettu kirkas pinnoite, joka ehkäisee uusien muovipintojen haalistumista uv-säteiden vaikutuksesta. Uudelle autolle kannattaa valita Opti-Trim Protect parantamaan ja ylläpitämään auton muoviosien ulkonäköä.

Opti-Trim Restore on kestävä hybridihartsista valmistettu pinnoite, johon on lisätty erityisiä väriä parantavia ainesosia, jotka palauttavat haalistuneen ja hapettuneen muoviosan henkiin ja tekevät siitä kuin uuden. Valitse Opti-Trim Restore, kun käsittelet vanhempien autojen kuluneita ja vahingoittuneita muoviosia.

Opti-Trim Restore imeytyy muovin pintaan ja palauttaa uv-säteistä haalistuneen värin muoviosan pinnalle. Opti-Trimin kemiallinen koostumus reagoi muovin kanssa ja muodostaa kemiallisen siteen käsiteltävälle pinnalle. Levityksen jälkeen, kun Opti-Trim on täysin kuivunut, se on muodostanut muovin pinnalle uuden kestävän kerroksen, joka hylkii uv-säteitä ja säilyttää uuden kirkkaan ilmeensä pitkälle tulevaisuuteen.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.