Pakettiauton Tavaratilan Puhdistus

Pakettiauton Tavaratilan Puhdistus

Pakettiautoja käytetään yleensä työvälineinä erilaisten tavaroiden kuljetukseen. Välillä kuormana voi olla jotain todella sotkevaa kuten puutavaraa tai öljypohjaisia tuotteita jotka sotkevat tavaratilan. Jos seuraavalla kerralla tavaratilaa tarvitaan vaikka muuttamiseen on mukava että valkoinen sohvakin saadaan valkoisena perille uuteen kotiin. Tässä vaiheessa koko tavaratilan peseminen on ainoa vaihtoehto. Pesemällä tavaratila saadaan viimeisen päälle puhtaaksi kaikesta liasta.

Työn kuvaus

  1. Tavaratilaan levitetään pesuaine
  2. Pesuaineen annetaan hetki vaikuttaa
  3. Seuraavaksi suoritetaan painehuuhtelu
  4. Huuhtelun jälkeen tavaratila imuroidaan märkäimurilla kuivaksi
  5. Tavaratila kuivataan lämpöpuhaltimella
  6. Tavaratilassa olevat ikkunat pestään

PAKETTIAUTON TAVARATILAN PESU JA PUHDISTUS

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.