Pinnacle Black Label Synergy Wax autovaha

Pinnacle Black Label Synergy Wax autovaha

“Yksinkertaisesti loistava”

“Yksinkertaisesti loistava”

Tuotekuvaus

Pinnacle Black Label Synergy on ainoa autovaha, jossa on yhdistetty keraamisia nano-partikkeleita ykkösluokkaiseen brasilialaiseen carnauba-vahaan. Tuote on valmistettu samaan tapaan kuin Pinnaclen Black Label Diamond Surface Coating –tuotesarja, mutta siihen on lisätty carnauba-vahaa sekä muita synteettisiä ainesosia. Lopputuloksena on heijastava viimeistely, joka loistaa kuin timantti.

Pinnacle on ollut perustamisestaan asti alansa johtaja, kun kyse on carnauba-vahoista. Vuosien pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena Pinnacle on onnistunut luomaan prosessin, jonka tuloksena syntyy kaikkein korkealaatuisinta norsunluunväristä vaaleaa carnauba-vahaa. Se on esimerkiksi Pinnaclen Souverän Paste Wax –vahan, joka on voittanut useita autoalan palkintoja, pääraaka-aine. Nyt Pinnacle on onnistunut yhdistämään keraamiset nano-partikkelit tähän huippulaadukkaaseen norsunluunväriseen carnauba-vahaan. Yhdistelmä luo lopputuloksen, jossa vaha tuottaa autonpintaan upean kiillon ja muut ainesosat suojaavat autoa uv-säteiltä ja ilmansaasteilta.

Black Label Synergyn suoja riittää noin puoleksi vuodeksi. Se on erittäin helposti levittyvää ja vaivaton kiillottaa.

Pese auto huolellisesti ennen tuotteen levittämistä. Suosittelemme myös käyttämään esim. Black Label Surface Cleansing Polish –puhdistajaa, joka poistaa vahajäämät ja muut pintaan mahdollisesti jääneet epäpuhtaudet. Black Label Synergy suositellaan levitettäväksi erittäin pehmeällä vaahtosienellä. Levitä mieluummin useampi ohut kerros, kuin yksi paksu kerros. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua pari tuntia, jonka jälkeen voi levittää toisen kerroksen vahaa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Pinnacle Black Label Synergy Wax
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba-pohjainen yhdistelmävaha
  • Erittäin riittoisa

Upean lopputuloksen saat levittämällä usean ohuen kerroksen yhden paksun kerroksen sijaan.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.