Pinnacle Black Onyx Tire Gel rengaskiilloke

Pinnacle Black Onyx Tire Gel rengaskiilloke

Pinnacle Black Onyx Tire Gel nyt uudistetussa koostumuksessa!

Pinnacle Black Onyx Tire Gel nyt uudistetussa koostumuksessa!

Tuotekuvaus

Pinnaclen Black Onyx Tire Gel –rengaskiilloke on turvallinen ja huippulaadukas suoja- ja kiiltoaine auton renkaille. Se ei sisällä alkoholia tai raakaöljystä johdettuja ainesosia. Sen uusi paksumpi koostumus takaa tasaisen lopputuloksen ja pitkäkestoisen suojan renkaille. Se luo renkaan pintaan upean kiillon ja suojaavan kerroksen.

Renkaat eivät kulu rengaskiillokkeen käytöstä ja voit käyttää sitä huoletta. Se auttaa pitämään renkaan kumin kosteutta yllä ja näin ehkäisee renkaiden kuivumista ja kulumista ajan saatossa. Pinnacle Black Onyx Tire Gel on erinoimainen tuote vanhojen renkaiden uudistamiseen tai viimeistelyyn esimerkiksi autonäyttelyä varten. Auton renkaat voivat olla yhtä lailla huolellisesti viimeistellyt kuin itse autokin.

Pinnacle Black Onyx Tire Gelin mukana tulee erityisesti sen levittämiseen tarkoitettu vaahtosieni, joka helpottaa tuotteen käyttöä. Voit levittää useamman kerroksen, jos haluat lisätä kiiltoa lopputulokseen. Huuhtele renkaat ensin vedellä ja pese ne hyvin pesuaineella. Kuivaa renkaat mikrokuituliinalla tai anna vain kuivua. Kun renkaat ovat täysin puhtaat ja kuivat, levitä ohut kerros Pinnacle Black Onyx Tire Geliä renkaalle vaahtosienellä. Jos haluat lisätä kiiltoa, anna ensimmäisen kerroksen kuivua 10 minuuttia ja levitä sitten uusi kerros. Jos haluat häivyttää kiiltoa lopputuloksesta, pyyhi renkaan pinta pyyhkeellä niin pyyhe imee ylimääräistä geeliä. Anna geelin kuivua vähintään 15 minuuttia ennen auton käyttöä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Rengaskiilloke Pinnacle Black Onyx Tire Gel
  • Käytetään: Auton renkaiden pitkäaikainen suojaus
  • Kiillon määrää voi lisätä levittämällä useampia kerroksia

Suojaa renkaat ja saa ne säihkymään

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.