Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax autovaha

Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax autovaha

Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vaha on todellisten perfektionistien vaha, jonka loistoon eivät muut vahat pysty.

Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vaha on todellisten perfektionistien vaha, jonka loistoon eivät muut vahat pysty.

Tuotekuvaus

Vaha, joka on valmistettu huippulaatuisesta carnauba –vahasta, luonnon omasta tuotteesta, on suunniteltu ylittämään vaativammankin autoharrastajan tiukat standardit. Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vaha on suosittu erityisesti autonäyttelyissä.

Yhdestä purkista riittää suojaa ja kiiltoa autollesi useammaksi vuodeksi eteenpäin. Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vahalla on siis markkinoiden ylivoimaisesti paras hinta-laatu –suhde.

Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vaha on luotu erityisesti intohimoisille autoharrastajille. Se saa aikaan kiillon, joka on enemmän kuin vain kirkas. Käsittelyn jälkeen auton pinta säihkyy erilaisia vivahteita ja värin syvyyttä. Se sopii kaikenvärisille maalipinnoille, mutta ominaisuudet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa tummien autojen maalipinnoilla.

Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vaha on valmistettu brasilialaisen ivory carnauba –vahan ja luonnon öljyjen seoksesta. Carnauba –vaha on maailmanlaajuisesti tunnettu kristallisesta kirkkaudestaan, suojaavista ominaisuuksistaan ja uskomattomasta kiillostaan. Vahaa saadaan pohjois-Brasilian sademetsissä kasvavasta puusta. Puiden lehdet erittävät vahaa suojautuakseen auringolta ja varastoidakseen sadevettä. Carnauba –vaha on kovin luonnonvaha ja sillä on korkein sulamispiste kaikista luonnonvahoista.

Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vahassa käytetään laadukkainta keltaista carnauba –vahaa. Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vahan valmistusprosessissa keltainen carnauba –vaha on jalostettu vielä kirkkaaksi norsunluunväriseksi vahaksi. Ilman käsittelyäkin vaha antaa erinomaisen suojan uv-säteitä vastaan, on lämmönkestävää, mutta silti hengittävää. Jalostuksen ansiosta Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vaha on säilyttänyt kaikki nuo ominaisuudet ja lisäksi se takaa täydellisen kirkkaan lopputuloksen maalipinnalla.

Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vaha on voimaisen koostumuksensa ansiosta helppo levittää, ja sitä voidaan myös levittää useampia kerroksia. Vaha ei jätä valkoisia jäämiä auton pintaan ja on ylivoimaisesti markkinoiden paras vaha tummille pinnoille. Vahaan on lisätty luonnonöljyjä, ja yhdessä carnauba-vahan kanssa ne jättävät vahatulle pinnalle märän vaikutelman. Vaha pääsee parhaiten oikeuksiinsa tummilla pinnoilla, joissa vaihtuva valo luo entistä syvemmän ja täyteläisemmän vaikutelman auton pinnalle.

Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax –vaha on helppo levittää minkälaisella liinalla tahansa, mutta valmistaja suosittelee vahan kiillottamiseen erityisesti vahapakkauksen mukana tulevaa Gold Plush Jr. Microfiber Towel –liinaa. Pese auto aina huolellisesti ennen vahaamista!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Pinnacle Souverän Carnauba Paste Wax
  • Käytetään: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba
  • Kaikenvärisille maalipinnoille mutta erityisesti tummilleMarkkinoiden paras vaha tummille maalipinnoille

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.