Pinnacle XMT 360 auton maalipinnan viimeistelyaine

Pinnacle XMT 360 auton maalipinnan viimeistelyaine

Peilinkirkas kiilto vain yhden helpon askeleen päässä!

Peilinkirkas kiilto vain yhden helpon askeleen päässä!

Tuotekuvaus

Pinnacle XMT 360 on uusi vallankumouksellinen autonhoitotuote, jossa yhdistyvät maalipinnan pieniä virheitä korjaavat ominaisuudet, puhdistavat ominaisuudet ja viimeistely yhdessä tuotteessa. Tämän jälkeen et tarvitse enää erikseen naarmuja poistavia tai maalipinnan epäpuhtauksia poistavia tuotteita, mutta saat kuitenkin saman syvän kiillon ja kirkkaan viimeistellyn pinnan.

Pinnacle XMT 360 on läpimurto laadukkaassa autonhoidossa, sillä et tarvitse enää muita viimeistelyaineita. Se poistaa pieniä naarmuja ja epätasaisuuksia auton maalipinnalta ja saat palkinnoksi virheettömän lopputuloksen. Tuote sisältää erittäin hienoja hankaavia ainesosia, jotka tasoittavat pinnan epätasaisuudet. Pinnacle XMT 360 sisältää myös puhdistavia ainesosia ja se poistaa esimerkiksi vahajäämät, pölyn ja lian maalipinnalta sekä kirkastaa maalipinnan välittömästi.

Pinnacle XMT 360 toimii myös viimeistelyaineena ja jättää maalipinnalle kiiltävän ja kestävän polymeerisuojakerroksen. Sen suoja kestää kuukausia ja suojaa auton pintaa vedeltä, lialta, tiesuolalta, uv-säteiltä ja ilmansaasteilta.

Pinnacle XMT 360 säästää aikaa ja vaivaa. Auton pesun ja kuivauksen jälkeen voit suoraan siirtyä käyttämään Pinnacle XMT 360:tä. Tuote on käyttäjäystävällinen, koska sitä ei tarvitse jälkikäteen erikseen kiillottaa. Tuote vain hierotaan maalipintaan, kunnes se on kokonaan imeytynyt. Se voidaan myös levittää auringonpaisteessa. Se sopii erityisen hyvin autoihin, jotka ovat ennestään melko hyvässä kunnossa, koska et todellakaan tarvitse muita viimeistelyaineita.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton maalipinnan viimeistelyaine Pinnacle XMT 360
  • Käytetään: Auton maalipinnan kiillotukseen
  • Sopii parhaiten hyväkuntoisen maalipinnan käsittelyyn

Helppo yhden työvaiheen kiillotusaine

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.