Plexus auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine

Plexus auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine

Plexus Plastic Cleaner, Protectant & Polish auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine.

Plexus Plastic Cleaner, Protectant & Polish auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine.

Tuotekuvaus

Plexus Plastic Cleaner, Protectant & Polish on auton muoviosille tarkoitettu puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine, joka alunperin kehitettiin ilmailualan tarpeisiin, kuten suojaamaan lentokoneiden tuulilaseja. Juuri siksi se on erinomainen tuote myös auton muoviosille, kuten ajovalojen muoviumpioille, keskikonsolin muoviosille, tuulilasille, muovisille auringonsuojavisiireille sekä muille muovipinnoille.

Plexus Plastic Cleaner, Protectant & Polish sopii autojen lisäksi myös muihin kohteisiin, kuten veneisiin, moottoripyöriin, matkailuautoihin, toimistoon ja kotiin. Plexus Plastic Cleaner, Protectant & Polish suojaa esimerkiksi moottoripyörän tuulilasin ja muoviset ajovaloumpiot. Voit käyttää tuotetta silmälaseille, suojakalvoille, akryylille, lasikuituun, pleksiin, suojapressuihin, tietokoneen näyttöihin ja moniin muihin kohteisiin.

Suihkuta tuotetta pinnalle ja pyyhi pehmellä puhtaalla liinalla. Plexus puhdistaa pinnat naarmuttamatta tai kuivattamatta niitä. Se ei sisällä ammoniakkia ja on turvallista käyttää kaikilla muovipinnoilla, myös sävytetyille ikkunakalvoille. Plexus ei jätä jäämiä puhdistetulle pinnalle. Kirkkaat muovit näyttävät jälleen kuin uusilta ja värilliset pinnat kiillotetuilta.

Tuote toimii siten, että se täyttää muovin pinnassa olevat epätasaiset huokoset ohuella kerroksella suojaavaa vahaa. Muovin tasainen ja suojattu pinta kestää näin kulutusta, likaa, pölyä ja naarmuuntumista ja pinta pysyy pitkään kauniin näköisenä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ota yhteyttä painamalla tästä

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Ominaisuudet
  • Mikä: auton muoviosien puhdistus-, suoja- ja kiillotusaine Plexus Plastic Cleaner, Protectant & Polish
  • Käytetään: Auton muoviosien puhdistukseen ja ylläpitoon
  • Sopii monipuolisesti autoon, moottoripyörään, veneeseen, matkailuautoon jne.

Puhdistaa ja kirkastaa helposti ja vaivattomasti autosi kaikki muovipinnat ja saa ne näyttämään taas uusilta!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.