Polycharger vahabuusteri

15th tammikuu 2015

polycharger wax booster auton vaha buusteri espoo

Polycharger on ammattiluokan vahvisteaine kuluttaja- ja ammattilaistason autovahoille. Se pidentää pinnan kestoa etenkin niissä vahoissa, jotka muuten kestäisivät vain muutaman pesun käytössä. Se sopii kiireisille ihmisille, joilla ei ole ylimääräistä aikaa käytettäväksi auton pesuun tai vahaukseen, mutta haluavat kuitenkin pitkäkestoista suojaa ja kiiltoa.

Polycharger on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa vahan tehostaja ja sitä voi käyttää nestemäisten autovahojen, viimeistelyaineiden ja pikaviimeistelyaineiden kanssa. Polycharger parantaa vahan kestävyyttä ja näin myös suojaominaisuuksia, lisää lopputuloksen kiiltoa sekä ehkäisee lian kertymistä maalipintaan pesujen välissä. Polycharger ei päästä lävitseen muuta kuin uskomattoman kiillon. Se ei peseydy pois tavanomaisilla autoshampoilla tai puhdistusaineilla.

Kaikki nykyaikaiset autovahat, ja myös maalien viimeistelyaineet, on tuotettu polymeeriteknologiaa hyväksikäyttäen. Tällä tavoin saadaan parannettua vahan kiiltoa ja suojaominaisuuksia. Jopa puhtaat carnauba-vahat sisältävät polymeereja. Valitettavasti aina polymeeriteknologia ei toimi täysin niin kuin sen pitäisi, koska osa autovahoista ei kovetu oikealla tavalla nestemäisestä kuivaksi. Polycharger korjaa tämän ongelman, sillä se reagoi hapen kanssa ja muodostaa näin kovan vahapinnan.

Polychargeria on valmistettu kaksi eri koostumusta; Polycharger CH2 on tarkoitettu liuotinpohjaisille vahatuotteille ja Polycharger H2O vesipohjaisille vahatuotteille, kuten monet viimeistelysprayt. On erittäin tärkeää, että käytät oikeanlaista Polycharger –tuotetta, koska vanhan säännön mukaan vesi ja öljy eivät sekoitu.

Polycharger parantaa keskinkertaisenkin autovahan lopputulosta huimasti ja edulliseen hintaan. Auton vahauskerrat vähenevät muutamaan kertaan 4-5 kerrasta vuodessa. Ylläpito ei voisi olla helpompaa. Pese auto normaalisti ja anna sen kuivua. Levitä autolle Polycharger tehostettua autovahaa. Anna vahan kuivua ja kiillota.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.