Propolymershield C21 ELITE kestopinnoite

Propolymershield C21 ELITE kestopinnoite

Propolymershield C21 Eliten kemiaa on kehitetty vuosia ja sen ominaisuudet puhuvat puolestaan. Propolymershield C21 on testattu vastaamaan pohjoismaiden haastavia sääolosuhteita.

Propolymershield C21 Eliten kemiaa on kehitetty vuosia ja sen ominaisuudet puhuvat puolestaan. Propolymershield C21 on testattu vastaamaan pohjoismaiden haastavia sääolosuhteita.

Tuotekuvaus

Auton maalipinnan harmina on talvella suola ja maantiepöly. Kesällä taas asfaltista irtoava piki ja rasva sekä hyönteiset takaavat, että paraskin maalipinta saadaan pilattua ilman lisäsuojaa.

Propolymershield C21 Elite on yksi markkinoiden parhaimmista tuotteista, joka muodostaa kulutuskestoltaan karkaistun lasin ominaisuuksia vastaavan 99.5 % piidioksidikalvon. Elastisuutensa tuote saa erikoispolymeereistä. C21 tuotteella on myös äärimmäisen hyvä lämmönsietokyky ja se sietää korkeimmillaan 900ºC asteen lämpötilan, tämän vuoksi aine soveltuu hyvin myös vanteiden suojaukseen.

C21 Elite muodostaa äärimmäisen suojakalvon, joka hylkii voimakkaasti vettä ja likaa. C21 suojaa ajoneuvoasi myös kemikaalien, auringon UV – säteilyn ja epäpuhtauksien haittavaikutuksilta. C21 antaa myös lisäsuojaa naarmuuntumista vastaan. Propolymershield C21 on parasta suojaa ajoneuvollesi.

Propolymershield C21 ELITE uusintakäsittely olisi syytä suorittaa noin 3 – 5 vuoden välein.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite Propolymershield C21 ELITE
  • Käytetään: Auton lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Erittäin kestävä ja pitkäaikainen suoja

Erinomainen Suomen haastaviin sääolosuhteisiin

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.