Propolymershield C23 Ceramic Hybrid Wash Sealant

10th joulukuu 2015

Propolymershield C23 Ceramic Hybrid Wash Sealant espoo

Propolymershield C23 Ceramic-Hybrid Wash Sealant on markkinoiden nopein puolikeraaminen kestopinnoite joka voidaan tehdä suoraan pesun yhteydessä.

Propolymershield C23 Ceramic-Hybrid Wash Sealantin muodostama kalvo luo erittäin syvän kiillon ja kestävän suojan pinnoitettuun ajoneuvoon. Kemiallisesti pintaan muodostuva kalvo suojaa lialta, auringon UV-säteillyltä, kemikaaleilta ja muilta epäpuhtauksilta.

C23 Wash Sealant voidaan levittää monille eri materiaaleille esim. muovi, metalli ja kumi. Tuote ei reagoi lasipintojen kanssa ja on siksi erittäin suosittu huippuluokan autopesuloissa.

Tuotteen suositeltu uusintakäsittely olisi syytä suorittaa noin 3-7 kuukauden välein, riippuen auton pesu- ja sääolosuhteista.

Propolymershield C23 Ceramic-Hybrid Wash Sealant suojaa autosi:

  • Auringon haitalliselta UV-säteilyltä
  • Tiesuolalta
  • Öljyiltä
  • Kemikaaleilta ja muilta epäpuhtauksilta
  • Lumelta ja jäältä
  • Korkeilta lämpötiloilta max 350 astetta

Katso lisää videoita meidän Youtube kanavalta:
Autopesula Espoon Starwash Oy Youtube kanava

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

 

Comments are closed.