RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant suoja-aine

RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant suoja-aine

RaggToppin avoautojen kangaskatoille tarkoitettu RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant –suoja-ainetta saa nyt myös aerosolittomassa pumppupullossa, joka mahdollistaa tuotteen hankkimisen autofriikeille ympäri maailmaa.

RaggToppin avoautojen kangaskatoille tarkoitettu RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant –suoja-ainetta saa nyt myös aerosolittomassa pumppupullossa, joka mahdollistaa tuotteen hankkimisen autofriikeille ympäri maailmaa.

Tuotekuvaus

Avoautojen glamour perustuu mielikuviin katto alhaalla ajettaessa tuulessa hulmuavista huiveista ja aurinkoisista maisemista. Aina sää ei kuitenkaan ole avoautoilijan puolella. Haluat varmasti, että kattosi pysyy huippukunnossa, vaikka et sitä usein tarvitsisikaan.

RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant –suoja-aine on suunniteltu erityisesti todellisille avoautoharrastajille ja vaativalle käyttäjälle. Sitä suosittelee myös Haartz, maailman johtava avoautojen katteiden valmistaja.

Katon pintaa rasittavat eniten sateen mukana tulevat saasteet, auringon uv-säteily, puiden mahla, tiesuola ja lika. Ne heikentävät katon materiaalia ja kuluttavat sitä. RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant –suoja-aine muodostaa katon pinnalle suojaavan polymeerikerroksen, joka suojaa kattoa lialta ja muilta rasituksilta. Katon säännöllinen huoltaminen ja suojaaminen pidentää katon käyttöikää huomattavasti.

Levitä suoja-aine kuivalle ja puhtaalle pinnalle. RaggTopp suosittelee puhdistamaan katon ensin RaggTopp Cleaner –puhdistusaineella. Suihkuta suoja-aine noin 30 cm:n etäisyydeltä katon pinnasta tasaisin ylivedoin. Älä kuitenkaan suihkuta kattoa läpimäräksi. Anna suojan kuivua muutama tunti, voit myös käyttää kuivaamiseen puhallinta.

RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant –suoja-aine ei sisällä silikonia ja sen spray-pumppupullo on turvallinen myös ympäristölle. Suoja-aine ei vahingoita auton muita osia joutuessaan kosketuksiin niiden kanssa. RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant on tarkoitettu nimenomaisesti kangaspintaisille katoille. Vinyylikatoille on oma suoja-aine Raggtopp Vinyl Protectant.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Avoauton kangaskaton suoja-aine RaggTopp Fabric Convertible Top Protectant
  • Käytetään: Avoauton kangaskaton pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Helppokäyttöinen sumutinpullo

RaggToppin huipputuote sinulle, joka haluat pitää avoautosi huippukunnossa

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.