RaggTopp Fabric & Vinyl Cleaner puhdistusaine

RaggTopp Fabric & Vinyl Cleaner puhdistusaine

Jos Haartz suosittelee tätä tuotetta, voit luottaa siihen, että se on todella laatutuote.

Jos Haartz suosittelee tätä tuotetta, voit luottaa siihen, että se on todella laatutuote.

Tuotekuvaus

RaggTopp Fabric & Vinyl Cleaner tulee kätevässä spray-pumppupullossa ja se on erityisesti suunniteltu kangas- ja vinyylipintaisille avoautokatoille. Tuotetta voi käyttää myös muihin vastaaviin ulkokohteisiin, jotka ovat jatkuvasti sään armoilla. RaggTopp Fabric & Vinyl Cleaner puhdistaa sitkeimmätkin tahrat sekä ehkäisee homeen kasvua. Puhdistusaine ei jätä katon pintaan jäämiä eikä se vahingoita auton muita osia tai materiaaleja, kuten kromi- tai kumiosia.

Avoauton katon huoltamisessa on tärkeintä katon säännöllinen puhdistaminen, jotta lika ei pääse pinttymään sen pintaan. Suosittelemme käsinpesua, mielellään suojassa suoralta auringonvalolta. Älä käytä puhdistamiseen muita pesuaineita, varsinkaan jos niitä ei ole tarkoitettu kangas- tai vinyylikattojen puhdistamiseen. Lintujen jätökset, puista tippuva mahla ja muu irtonainen aines tulisi pyyhkiä katon pinnalta heti. Katon pinta kannattaa imuroida kevyesti sekä kastella vedellä kauttaaltaan ennen RaggTopp Fabric & Vinyl Cleaner –puhdistajan käyttöä. Sen jälkeen voit suihkuttaa puhdistusaineen katon pintaan.

RaggTopp Fabric & Vinyl Cleaner saa vaikuttaa 10-20 minuuttia. Tämän jälkeen hiero katon pintaa kevyesti nailonharjalla tai froteekankaalla. Huuhtele huolellisesti, kunnes huuhteluvedessä ei enää ole jäämiä puhdistusaineesta. Joskus saatat tarvita useamman pesukerran. Anna katon kuitenkin kuivua kokonaan ennen kuin arvioit tarvitaanko uutta käsittelyä.

Emme suosittele pesuautomaatteja avoautojen pesuun. Etenkin raskaat harjapesut saattavat vahingoittaa katon pintaa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Avoauton katon puhdistusaine RaggTopp Fabric & Vinyl Cleaner
  • Käytetään: Avoauton kangas- ja vinyylikaton puhdistamiseen
  • Helppokäyttöinen sumutinpullo

Sopii puhdistusaineeksi kaikille "ulkoilma" kankaille!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.