RAGGTOPP Plastic Headlight Cleaner and Protectant muovisten ajovaloumpioiden puhdistus- ja suojaaine

24th syyskuu 2017

RAGGTOPP Plastic Headlight Cleaner Protectant muovisten ajovaloumpioiden puhdistus suojaaine

RAGGTOPP Plastic Headlight Cleaner and Protectant muovisten ajovaloumpioiden puhdistus- ja suojaaine.

RAGGTOPP Plastic Headlight Cleaner and Protectant on ensimmäinen ja ainoa tuote, mitä tarvitset muovisten ajovaloumpioiden hoitoon ja ylläpitoon. Se suojaa ajovaloja haitallisilta uv-säteiltä, sillä se sisältää sekä puhdistusaineita ja uv-suoja-aineita. RAGGTOPP Plastic Headlight Cleaner and Protectant poistaa hellävaraisesti lian, pölyn, tiesuolan, kuolleet ötökät ja pinnan samentumat ja kellastumat. Samalla se modostaa käsiteltävälle pinnalle suojaavan kalvon.

RAGGTOPP Plastic Headlight Cleaner and Protectant häivyttää myös pieniä naarmuja ajovaloumpioiden pinnalta ja saa ajovalot näyttämään jälleen kuin uusilta. Aineen levittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Suihkuta sitä käsiteltävälle pinnalle, pyyhi ylimääräiset puhtaalla pehmellä mikrokuituliinalla, kiillota ja valmista tuli! Autosi ajovalojen puhdistus, suojaus ja kiillotus ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Voit käyttää RAGGTOPP Plastic Headlight Cleaner and Protectantia myös autosi perävalojen suojaamiseen sekä moottoripyörän tuulilasin ja katteiden käsittelyyn.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.