RaggTopp Vinyl Protectant suoja-aine

RaggTopp Vinyl Protectant suoja-aine

RaggTopp Vinyl Protectant -vinyylikaton suoja-aine suojaa avoautosi kattoa ja takaikkunaa kellastumiselta ja muilta vaurioilta.

RaggTopp Vinyl Protectant -vinyylikaton suoja-aine suojaa avoautosi kattoa ja takaikkunaa kellastumiselta ja muilta vaurioilta.

Tuotekuvaus

Ilman suojakäsittelyä myös avoauton takaikkuna menettää kirkkautensa ja alkaa ennen pitkää halkeilla.

RaggTopp Vinyl Protectant –suoja-aine muodostaa vinyylikaton pinnalle suojakerroksen ja vahvistaa sitä, jotta ilman vaikutukset eivät pääse tuhoamaan kattoa. Se suojaa katon pintaa auringon uv-säteiltä, pölyltä, lialta ja rasvalta. Myös alan ykkösnimi avoautojen kattojen valmistuksessa, Haartz, suosittelee RaggToppia.

Erityisesti avoauton takaikkuna on herkkä kulumiselle. Se on yleensä valmistettu tietynlaisesta kirkkaasta vinyylistä. Kaksi vinyylilevyä on puristettu yhteen kovalla paineella korkeassa lämpötilassa, ja näin syntyy pehmeä, mutta helposti naarmuuntuva materiaali, joka ajan saatossa imee itseensä helposti ilmansaasteita ja likaa. Erityisesti takaikkunan käsittely RaggTopp Vinyl Protectant –suoja-aineella pidentää katon ikään.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Avoauton katon suoja-aine RaggTopp Vinyl Protectant
  • Käytetään: Avoauton vinyylikaton suojaamiseen
  • Helppokäyttöinen sumutinpullo

Must have -tuote vinyylikaton suojaamiseen!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.