Rain-X Vedensyrjäyttäjä

Rain-X Vedensyrjäyttäjä

Rain-x on vedensyrjäyttäjä joka muodostaa lasipinnalle vettä ja likaa hylkivän kalvon jolloin sadevesi ja roiskeet valuvat pois ikkunoilta. Rain-x pinnoitettu lasi hylkii vettä niin hyvin että jopa kaatosateella näkymä tiehen pysyy hyvänä. Kaikki lasipinnat myös pysyvät kirkkaan puhtaana läpi vuoden. Rain-x vedensyrjäyttäjää voidaan käyttää auton kaikilla lasipinnoilla jolloin näkyvyys sateella paranee merkittävästi.

Työn kuvaus

  1. Lasipinta pestään erittäin huolellisesti puhtaaksi ja annetaan kuivua kuivaksi
  2. Rain-x vedensyrjäyttäjää levitetään tasaisesti kaikille lasipinnoille joka paikkaan
  3. Aineen annetaan kuivua
  4. Aineen kuivuttua lasipinnat kiillotetaan täysin kirkkaaksi
  5. Näkyvyys sateella paranee huomattavasti

Rain-x vedensyrjäyttäjä hidastaa myös pyyhkijöiden kulumista ja lisää turvallisuutta.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.