Renkaiden Pesu

Renkaiden Pesu

Auton renkaat kannattaa pesettää aina renkaanvaihdon yhteydessä jolloin vanteista saadaan pois kaikki niihin kertynyt lika ja jarrupöly. Huolimattomasti säilötyt vanteet saa pilattua yhdessä kesässä tai talvessa.

Korroosio tuhoaa alumiinivanteet todella nopeasti, kromivanteista puhumattakaan. Vanteet kannattaa aina varastoida puhtaina, jotta ne säilyvät ruosteettomina ja hyvässä kunnossa pitkään.

Työn kuvaus

  1. Vanteisiin levitetään vanteiden pesuun tarkoitettu erikoispesuaine jonka annetaan hetki vaikuttaa
  2.  Tarvittaessa vanteet  putsataan vielä harjalla tai pehmeällä sienellä
  3. Vanteet huuhdotaan painepesurilla jolloin niistä saadaan poistettua kaikki pinttynyt hiekka, piki ja jarrupöly
  4. Vanteet kuivataan paineilmalla

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.